Lifestyle

Toamna asta, poţi să dormi liniştit. Descoperă reducerile de 30% la saltelele Lem’s (P)

Toamna asta, poţi să dormi liniştit. Descoperă reducerile de 30% la saltelele Lem’s (P)

Cea mai veche saltea din lume datează de acum 77000 de ani. A fost descoperită în Africa de Sud şi era compusă din mai multe straturi de material vegetal, printre care se numără şi o plantă ale cărei frunze erau folosite pentru a goni ţânţarii.  Se pare că oamenii pe atunci chiar ştiau cum să se simtă confortabili.

Dar vremea a trecut şi posibilităţile de a te odihni în tihnă au crescut, s-au sofisticat. Acum o saltea trebuie să fie mai mult decât ceva moale pe care să-ţi odihneşti oasele obosite la sfârşitul zilei. Acum o saltea trebuie să fie puţin din toate: tehnologie, artă, preţ bun, cu reducere dacă se poate şi somn liniştitor. Noi credem că le-am găsit pe toate la Lem’s şi ceva mai mult: reduceri de 30%.

Toamna aceasta, Lem’s a pregătit reduceri la mobilă de până ala 50%

Înainte să revenim la categoriile de saltele Lem’s, vrem să vă amintim că dacă pe lângă saltea mai aveţi nevoie şi de un pat nou sau chiar dormitor, le puteţi avea pe toate împreună, la o reducere foarte bună. Dormitoarele au reduceri de până la 50%, iar paturile de până la 20%.

Saltele pentru toate preferinţele şi buget

Ne întoarcem la ce discutam până acum: salteaua. Ea este responsabil de cum îţi decurge întreaga zi, întrucât îţi influenţează somnul şi cu toţii ştim că un somn bun ne face ziua mai frumoasă. În cadrul campaniei actuale de reduceri, care la saltele sunt de 30%, la  Lem’s găsiţi saltele pe 4 categorii diferite de fermitate şi preţ. Categoriile de preţ oferite sunt: sub 500 lei, între 500 şi 700 lei, între 700 şi 1000 lei şi peste 1000 lei.

Noi am luam câte o saltea din fiecare categorie de preţ şi i-am analizat puţin caracteristicile.

  • Sub 500 lei – Saltea Legera L90 cm

Este o saltea de fermitate medie. Suportul este format din arcuri ambalate individual, miezul de arcuri ambulate individual este încadrat de straturi de pâslă, textile şi spumă de densitate medie. Lem’s recomandă această saltea celor care dorm în special pe spate sau lateral.

  • Între 500-700 lei – Saltea Pacifica L90

 Marginea acestei saltele este întărită cu 2 rânduri suplimentare de arcuri ambalate individual, cu o grosime sporită pentru a oferi o susţinere coretă în timpul somnului, inclusiv pe marginea ei. Previne efecul de rostogoliere pentru cei care obişnuiesc să doarmă pe margine, dar şi deformarea laterală a saltelei.

  • Între 700-1000 lei – Saltea Lavanda L140/160 cm

Este recomandată pentru că înlătură efectul de val creat de slatelele clasive. Ştiţi, acel moment când partenerul se miscă pe timp de noapte şi aproape că te mişti şi tu cu el. Cu această saltea, vei rămâne nemişcat, chiar dacă cel de lângă tine continuă să se foiască noaptea.

  • Peste 1000 lei – Saltea Imperia L180

Cei de la Lem’s o numesc simplu: pentru cunoscători. Este astfel concepută încât să urmărească linia coprului şi astfel să ofere un suport optim coloanei vertebrale în timpul somnului, printr-o combinaţie unică de late natural, spumă moale, spumă de densitate medie şi 2 straturi de arcuri ambalate individual. Totodată, latexul este un material natural antialergic şi antimicrobian. Arisirea saltelei se face perimetral, pe toată laterala acesteia.

Modifică Setările