News

Topul celor mai vizionate filme de Crăciun! Cine se află pe primul loc?

Topul celor mai vizionate filme de Crăciun! Cine se află pe primul loc?

De-a lungul timpului, regizorii au oferit sute de filme despre sărbătorile de iarnă, iar jurnaliştii din întreaga lume realizează în fiecare an un top al celor mai vizionate filme de Crăciun.

În acest an, britanicii de la The Mirror au luat legătura cu mai mulţi critici de film şi au realizat un top din care, aşa cum era de aşteptat, nu lipseşte filmul „Singur acasă“.

Potrivit presei din Marea Britanie, primul loc în topul celor mai vizionate filme de Crăciun este ocupat de „It’s a Wonderful Life“, regizat de James Stewart în anul 1946. Pe cel de-al doilea loc s-a clasat „Singur acasă“, celebrul film care ni-l arată pe Kevin cum încearcă să scape de hoţi şi care a apărut în anul 1990.

Următorul în top este un film mai nou, din anul 2000, „Cum a furat Grinch Crăciunul“, şi care îl are în rolul principal pe Jim Carrey. Cel de-al patrulea loc este ocupat de „Miracolul de pe strada 34“, film apărut în anul 1947.

Ultimul loc, adică cel de-al 5-lea, este ocupat tot de un film foarte vechi, „White Christmas“, care a apărut în anul 1954.