News

Toţi copiii preşedintelui. Cine sunt şi cum arată cei doi copii şi şapte nepoţi ai lui Joe Biden?

Toţi copiii preşedintelui. Cine sunt şi cum arată cei doi copii şi şapte nepoţi ai lui Joe Biden? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

La câteva ore după ce a fost învestit în funcţia de preşedinte al Americii, Joe Biden s-a bucurat de acest moment alături de familia lui numeroasă.

În vârstă de 78 de ani, al 46-lea preşedinte ale SUA este un tată şi bunic împlinit, în ciuda tragediilor care i-au marcat, în trecut, viaţa personală. După cum ştim, fiul lui cel mare, Beau, a murit prematur, la doar 46 de ani, iar o altă fiică, Naomi, s-a stins după doar un an de viaţă. 

Ei bine, ieri, în ziua lui cea mare, noul preşedinte a fost însoţit de cei doi copii rămaşi în viaţă, Hunter şi Ashley (foto), şi de cei şapte nepoţi din partea băieţilor lui, Beau şi Hunter.

Mezinul lui Hunter Biden din a doua lui căsătorie, numit la rândul lui Beau, de doar zece luni, a făcut senzaţie în braţele bunicului său, proaspăt instalat la Casa Albă.

Cine sunt ceilalţi şase nepoţi ai noului preşedinte? Naomi Biden are 28 de ani şi este cea mai mare nepoată a lui Joe, fiica cea mare a lui Hunter Biden. Urmează surorile ei mai mici, Finnegan, de 21 de ani, şi Maisy, de 18 ani.

Apoi vin nepoata Natalie, în vârstă de 16 ani, şi nepotul Robert, de 14 ani, copiii răposatului Beau Biden. Al şaptelea nepot al preşedintelui, o fetiţă de doi ani, este un copil provenit dintr-o aventură a fiului său, Hunter, cu o stripteuză.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările