News

Totul despre soţia lui John Legend, Chrissy Teigen!

de admin

Ea este femeia pentru care John Legend a compus noul imn al iubirii, fredonat de toţi romanticii: All of Me. Iar de când John s-a îndrăgostit de ea, Chrissy s-a dezvăluit a fi un gen de vedetă -şi mai ales de femeie - care intrigă!

În fluxul de ştiri din Occident, Chrissy Teigen e nelipsită. Exo­tică şi transmiţând un mix de sex-appeal cu delicateţe şi vulnerabilitate, doamna Legend e, însă, altfel decât restul nevestelor devenite celebre. Ba chiar altfel şi decât restul modelelor. Unii spun că vrea mereu să fie în centrul atenţiei, alţii că ştie să nu ia prea în serios nici sex-appealul, nici preţiozitatea care se cer în lumea mo­dei. Cert e că Teigen e femeia care încalcă tabu după tabu cu acelaşi zâmbet cuceritor pe buze: şi-a pozat vergeturile şi vânătăile de pe coapsele interioare, ba chiar şi muşcă­tura de albină, şi a postat o poză în care e surprinsă chiar în timp ce îşi punea chiloţii pe ea, de faţă cu hair stylistul. Asta nu e tot. Şi poate că John Legend o iubeşte şi datorită simţului exacerbat al umorului. Să ne amin­tim doar de pozele de la premiile Oscar de anul acesta, când Chrissy aproape că a pozat oricum – chiar şi leşinată de fericire că so­ţul ei a câştigat trofeul – numai clasic nu. Şi da, postează mult pe conturile de socializare media. Aşadar, cine e această Teigen care se joacă atât de mult pe Twitter şi Instagram, încât presa a decretat-o regina mediilor de socializare?

Ei bine, modelul american în vârstă de 29 de ani s-a lansat pe filiera Sports Illustrated în 2010 şi de-atunci a tot pozat pentru renu­mita revistă – inclusiv anul acesta. Iar dacă te întrebi cum de Chrissy are acest aspect exotic, genele de norvegian ale tatălui şi cele de thailandeză ale mamei se pare că s-au combinat perfect. A pozat pentru Vogue şi în campanii pentru Nike, a fost gazda galei Billboard, se ocupă şi de un blog de cooking, sodelushios.com, dar are şi o emisiune TV împreună cu LL Cool J, Lip Sync Battle. Şi da, oricât de frumoasă ar fi, lansarea ei pe orbi­tă i se datorează muzicianului de 36 de ani, care a câştigat nouă premii Grammy, un Glob de Aur şi un Oscar. Chrissy avea doar vreo 22 de ani când John s-a îndrăgostit de ea, după patru ani de iubire cei doi lo­godindu-se în decembrie 2011. Doi ani mai târziu, pe 4 septembrie 2013, s-au căsătorit în Italia, pe malul Lacului Como, acolo unde s-a şi filmat All of Me, încă în vogă azi.

Revenind, însă, şi privind la diversele ei postări pe social media, rămâne întrebarea: cât de inteligentă este, de fapt, Chrissy? Sau joacă un rol? Ori este un mix supradozat de autoironie şi dezinvoltură? Ce ziceţi, bună­oară, de acest gând împărtăşit pe Twitter: „Toţi îmi spun să mă uit la nisip. Am văzut toate felurile de nisip. E aşa oribil, încât am creat alei cu prosoape de la şezlongul meu la apă“? Sau: „N-am ştiut că-mi plac bărbaţii cu fund bombat până să-l întâlnesc pe John. Am loc să pun cărţi pe raftul lui!“. Iar prin opoziţie: „N-am deloc sfârcuri. Le desenez în fiecare dimineaţă cu un creion de machiaj, dar uneori uit. Iar fundul meu asiatic e mic de tot. Şi cu cât fac mai mult sport, încercând să-l măresc, el de fapt se întăreşte şi se mic­şorează...“ Sau: „Kate Middleton tocmai a dat naştere unui viitor rege, iar eu aproape că am vomat în toaletă. Parc-am fi una şi ace­eaşi persoană!“ Cu asta a mers cam departe, nu? Şi, în fine: „Ziceţi că Beyoncé vede când îi dau like la poze?“. Credeţi-ne, citatele extra­se din postări şi chiar din interviuri ar putea curge la nesfârşit. Finalmente, însă, e sim­plu. Chrissy pare că încearcă să-şi creeze un brand potrivit acestui slogan: „Închin un pa­har tuturor femeilor care n-au fost niciodată Carrie, Miranda, Samantha ori Charlotte – ci Elaine! (n.r. din Seinfeld)“. Cum ziceam, poate tocmai de-asta s-a îndrăgostit John de ea!

foto: guliver/getty images, instagram

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările