News

Tradiţii noi de Anul Nou din întreaga lume. Aduc dragoste şi noroc!

Tradiţii noi de Anul Nou din întreaga lume. Aduc dragoste şi noroc!

  2020 se apropie cu pasi repezi, iar pregatirile sunt in toi. Ne facem rezolutii pentru anul urmator, ne punem dorinte mari si asteptam cu ardoare sa facem schimbari in viata noastra.

Iar noaptea dintre ani poate fi ocazia perfecta pentru a atrage mai mult noroc! Deoarece sarbatorile vin la pachet cu traditii, sunt sigura ca deja te pregatesti sa bifezi cateva dintre ele. Insa ce ai spune ca de aceasta data sa incerci cateva traditii noi de Anul Nou? Sunt foarte multe lucruri pe care poti sa le faci in ziua de 31 decembrie. Poti merge la cea mai eleganta petrecere din oras, sa petreci timp de calitate cu familia sau sa te bucuri de mai mult timp cu tine insati, in liniste, in confortul propriei locuinte. Dar indiferent ce alegi sa faci, urmatoarea zi este cea mai importanta din an. Se spune ca asa cum esti in ziua de 1 ianuarie, asa vei fi tot anul. Asadar… poate ar trebui sa acorzi mai multa atentie acestei treceri de la vechi la nou.

Iata cateva traditii noi de Anul Nou

In unele tari, oamenii considera ca este foarte important ce alegi sa faci la miezul noptii, deoarece va avea efect asupra vietii sentimentale, carierei si sanatatii. Iti poateaduce ghinion sau iti poate aduce noroc. Aceste traditii noi de Anul Nou din intreaga lume sunt menite sa aduca prosperitate si fericire in viata oamenilor. In timp ce unele pot sa para bizare, altele au probabil o explicatie. Sau poate ca altele sunt predictibile. In orice caz, eu iti recomand sa incerci macar cateva dintre ele!

Mananca 12 boabe de struguri

Despre struguri se spune ca aduc noroc si belsug in casa, daca sunt pusi pe masa de Revelion. Insa spaniolii sunt de parere ca aduc mai mult noroc in momentul in care  sunt consumati chiar la miezul noptii. Mananca 12 boabe de struguri in noaptea dintre ani, cate una pentru fiecare luna, iar in anul urmator vei avea mai mult noroc.

Citeşte continuarea pe andreearaicu.ro.

Modifică Setările