News

Tragedie în familia actorului Tom Cruise. Ce s-a întâmplat?

Tragedie în familia actorului Tom Cruise. Ce s-a întâmplat?

Tom Cruise

Celebrul actor în vârstă de 54 de ani este foarte discret când vine vorba de viaţa lui privată. Ştiam, însă, că actorul este foarte apropiat de cele trei surori ale sale şi de mama sa, Mary Lee South, femeia care i-a stat aproape în toate momentele importante din viaţa lui. Mama lui Tom Cruise a decedat. (Aici, în 2007) Din păcate, zilele trecute, cea care i-a dat naştere a decedat. Potrivit TMZ, femeia în vârstă de 80 de ani a murit în somn, după o perioadă îndelungată în care s-a luptat pentru sănătatea ei. Tom este, desigur, neconsolat, având în vedere că mama lui era cea mai apropiată persoană din viaţa lui.

De aceea, înmormântarea se va face după regulile bisericii scientologice, dat fiind faptul că Tom este considerat unul dintre „părinţii„ acestui cult. La funerarii îi vor sta aproape şi cele trei surori ale lui, respectiv Lee Ann DeVette (57), Cass Mapother (55), Marian Henry (52), dar şi alţi prieteni de-ai familiei lor.

Cât despre serviciile funerarii, se pare că ceremonia va avea loc într-o ”biserică” scientologică, unde se va citi din cartea lui  R. L. Hubbard, cel care se presupune că a contribuit post-mortem la întemeierea acestui cult. Cât despre trupul neînsufleţit, acesta va fi, cel mai probabil, îngropat într-un loc ales de actor.

Tom Cruise
Tom Cruise era foarte apropiat de mama lui

Amintim că-n 2015, actorul a rămas şi fără tată, John decedând la vârsta de 89 de ani. Părinţii lui Tom Cruise erau divorţaţi din 2012. Vorbind despre mama actorului, apropiaţii declarau: ”Tom este extrem de apropiat de Mary, ea este stâlpul vieţii lui”.

foto: hepta, arhivă