News

Transformare incredibilă! Acest actor sexy era, odată, un tip rotofei şi fad

Transformare incredibilă! Acest actor sexy era, odată, un tip rotofei şi fad

Nu ştim cum se întâmplă, însă în cazul unor bărbaţi vârsta nu e o problemă. Dimpotrivă, unora dintre ei le face chiar o favoare.

Să-l luăm pe unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, proaspăt revenit în tabăra burlacilor, supereroul nostru preferat: Chris Pratt.

Chris şi Anna şi-au anunţat azi despărţirea
La premiera "Passengers", alături de Jennifer Lawrence

Are 38 de ani şi arată mai hot ca niciodată, ceea ce face suferinţa celei care va deveni fostă soţie, Anna Faris (40), şi mai mare. Cei doi sunt căsătoriţi din anul 2009 şi făceau, până azi, când şi-au anunţat despărţirea, unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori.

Numai că superbul erou din Gardienii Galaxiei n-a fost dintotdeauna un tip hot, aşa cum ni se afişează acum, atât pe marile ecrane, cât şi pe la premiere.

Acelaşi Chris Pratt în 2011, cu Anna Faris
Rotofei şi deloc sexy
În 2008, situaţia era la fel de... insipidă

Chris şi-a irosit acest potenţial de sex appeal chiar în anii lui cei mai frumoşi, în tinereţe. Ei bine, undeva între 2008 şi 2011, actorul ne apare o cu totul altă persoană decât tipul bine făcut, cu pătrăţele şi muşchi în toate locurile care trebuie, de acum.

Scormonind în albumul foto cu actorul, am descoperit că acesta a avut mari probleme cu greutatea, fiind, odată, un tânăr solid, cu burtă şi un chip rotofei şi deloc sexy. Cine ştie, poate că dacă n-ar fi luat măsuri şi nu s-ar fi transformat în cuceritorul de azi, n-ar fi apărut nici problemele în mariajul lui cu Anna Faris?

Să fi devenit Chris prea hot prentru ea?