News

Transformarea incredibilă a fondatorului Wikileaks! Cum arată Julian Assange după şapte ani de azil diplomatic

Transformarea incredibilă a fondatorului Wikileaks! Cum arată Julian Assange după şapte ani de azil diplomatic camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

A reuşit să pună pe jar întreaga planetă şi să îşi întoarcă împotriva lui aproape toţi conducătorii de state din lume, după ce în urmă cu foarte mulţi ani a creat Wikileaks şi a dezvăluit în mediul online mii de documente clasificate ce nu ar fi trebuit să ajungă niciodată în spaţiul public.

După ce nenumărate mandate de arestare au fost întocmite pe numele lui, Julian Assange a obţinut azil politic din partea statului Ecuador, fiind „cazat“ din anul 2012 în Ambasada Ecuadorului din Londra.

În urmă cu o săptămână, autorităţile din Ecuador l-au acuzat pe fondatorul Wikileaks de „ingratitudine şi lipsă de respect“, iar ieri Julian Assange a fost arestat de oamenii legii britanici, el fiind luat din Ambasada Ecuadorului şi transportat la o secţie de poliţie din centrul Londrei unde va rămâne până să apară în faţa Tribunalului din Westminster.

Ce i-a uimit însă pe mulţi a fost aspectul fizic al lui Julian Assange, acesta suferind o transformare incredibilă în ultimii şapte ani.

Mai multe fotografii cu Julian Assange pot fi văzute în GALERIA FOTO