News

Tributul lui Ellen DeGeneres pentru Carrie Fisher te va emoţiona

Tributul lui Ellen DeGeneres pentru Carrie Fisher te va emoţiona

Ellen DeGeneres a dorit să îi aducă un tribut bunei sale prietene, Carrie Fisher, în ultimele minute ale show-ului difuzat ieri. Embelmatica actriţa a decedat pe 27 decembrie după ce a suferit un infarct.

ellen-carrie-fisher

“Vreau să spun ceva despre prietena mea Carrie Fisher”, a inceput DeGeneres. “O cunoşteam de mulţi ani, a fost invitata mea la emisiune de nenumarate ori, iar ultima dată a fost chiar acum o lună. Şi mi-a plăcut la nebunie prezenţa ei aici pentru că m-a făcut să râd atât de mult. Era deşteaptă, amuzantă, chiar neaşteptat de onestă cu privire la viaţa ei şi la lumea din jurul său”.

După frumoasele cuvinte spuse de Ellen, a apărut un videoclip cu momente din emisiunile în care Carrie a fost invitată, inclusiv o secvenţă memorabilă cu Ellen şi aceasta mergând pe străzile din Hollywood, purtând peruci cu prinţesa Leia şi vânzând bilete la filmul Star Wars oamenilor de pe stradă. Pe lângă numeroasele scene amuzante în care apare Carrie, montajul cuprinde şi fotografii cu starul şi cu mama sa, Debbie Reynolds, care a murit la numai o zi după Fisher, la vârstă de 84 de ani.

Ultima apariţie a lui Carrie la emisiunea celebrei prezentatoare TV a fost la sfârşitul lunii noiembrie, ocazie cu care actriţa le-a dat sfaturi de viaţă celor din public, ca parte a jocului lui Ellen numit “Carrie Fisher răspunde”. La sfârşitul materialului, Ellen a adăugat “ Mi-e dor de tine, Carrie. Te iubesc”.

Foto: Getty Images