News

Trupa AC/DC îşi schimbă legendarul solist? Vezi ce a păţit Brian Johnson!

Trupa AC/DC îşi schimbă legendarul solist? Vezi ce a păţit Brian Johnson!

Fanii celebrei trupe rock sunt devastaţi de vestea posibilei înlocuiri a vocalistului Brian Johnson, după ce o serie de concerte din SUA, ce făceau parte din turneul formaţiei, au fost anulate din cauza unei cumplitei veşti : Johnson este pe cale să îşi piardă auzul. Brian Johnson Turneul intutulat "Rock or Bust" urma să aibă loc nu doar în Statele Unite ale Americii, ci şi în ţări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca şi Portugalia.

Potrivit presei engleze, Brian Johnson, solistul de la AC/DC, a fost sfătuit de către medicii care îl au sub îngrijire să îşi înceteze activitatea muzicală imediat, altfel riscă să îşi piardă definitiv auzul. Declaraţia a fost făcută publică chiar pe site-ul oficial al trupei, într-un comunicat de presă. Membrii trupei au menţionat că iau în calcul şi varianta de a cânta anul acesta cu „un vocalist invitat".

Brian Johnson are 68 de ani, iar problemele sale de auz vin pe fondul multor altor dificultăţi pe care le-a întâmpinat celebra trupă rock în ultima perioadă.

ac-dc-brian-johnson
Brian Johnson şi Angus Young

Anul trecut, chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DC, nu a putut fi prezent pe scenă la concertele formaţiei, deoarece a fost diagnosticat cu demenţă senilă.

La rândul lui, Phil Rudd, toboşarul trupei, a părăsit trupa după ce, în 2014, a fost acuzat de ameninţări cu moartea şi posesie de droguri. În iulie 2015, acesta a fost condamnat la opt luni de arest la domiciliu.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările