News

Tudor Chirilă a devenit tătic

Juratul de la „Vocea României“ a încheiat 2014 cu succese pe toate planurile. Dacă, în plan profesional, concurentul său a câştigat concursul de la Pro TV, în plan personal artistul se poate mândri că şi-a întemeiat o familie.

Timp de mai mult de o lună, puţini au fost aceia care au ştiut că Tudor Chirilă a devenit tătic.

Băieţelul lui Tudor Chirilă şi a iubitei lui, Iulia Mizgan, a venit pe lume în seara zilei de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, la o clinică din Bucureşti. Naşterea nu a fost una programată, aşa că, la momentul respectiv, interpretul se afla la Arad, unde susţinea un concert.

Solistul trupei Vama s-a străduit să ţină în secret naşterea primului său copil. El nu le-a spus nici măcar colegilor de la Pro TV despre fericitul eveniment. Singurii care au aflat au fost membrii trupei, familia şi colaboratorii apropiaţi, asta pentru că Tudor a trebuit să amâne câteva concerte şi să-şi scurteze repetiţiile pentru a avea mai mult timp pentru cel mic.

Tudor Chirilă este recunoscut pentru faptul că este extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa lui personală, fapt pentru care îşi alege cu mare atenţie prietenii şi colaboratorii, tocmai pentru că nu-i place să se expună excesiv.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările