News

Uite cât de bine arată Bar Refaeli la două săptămâni de la naştere!

Uite cât de bine arată Bar Refaeli la două săptămâni de la naştere!

BARCELONA, SPAIN - MAY 07: Model Bar Refaeli attends at Terrazza MARTINI as she is announced as the global MARTINI race ambassador on May 7, 2015 in Barcelona, Spain. The VIP party kicked off the European Formula One season in MARTINI style at Port Vell, Barcelona. (Photo by Miquel Benitez/Getty Images)

Acum două săptămâni, Bar Refaeli şi soţul Adi Ezra au devenit părinţi pentru prima dată. Şi cum primele zile pot fi covârşitoare, modelul a decis s-o lase, pentru o noapte, pe micuţa Liv cu o bonă şi să se bucure de o cină romantică cu soţul ei.

Şi-a luat ”liber” pentru câteva ore şi a petrecut o seară romantică în compania soţului ei. Modelul a postat chiar şi o fotografie, surprinsă în seara respectivă, în timpul cinei romantice.”Prima întâlnire a mămicii şi a tatăticului”, este descrierea postată de Bar la respectiva fotografie.

bar1-a
Bar Refaeli arată foarte bine la două săptămâni de la naştere

În imagine, modelul apare fără machiaj, însă trebuie să recunoaştem că e destul de fresh pentru o proaspătă mămică. Ce să mai, Bar arată la fel de bine ca atunci când defila pe podium, deşi mărturiseşte că-n primele zile, după ce s-a întors de la maternitate, s-a dedicat în totalitate micuţei ei. Pesemne, şi tăticul Ezra a dat o mână de ajutor!

bar-adi
Bar Refaeli şi Adi, în ziua nunţii lor

Ulterior, Bar Refaeli a postat pe contul ei de Instagram şi o fotografie surprinsă în ziua nunţii lor, cu un mesaj adresat soţului ei: ”Iubirea vieţii mele mi-a făcut cel mai frumos cadou posibil. #binecuvântată!”.

foto: Instagram