News

Uite ce i-a urat Mircea Badea lui Teo, de ziua ei VIDEO

Uite ce i-a urat Mircea Badea lui Teo, de ziua ei VIDEO

Sunt prieteni de 23 de ani, de pe vremea când realizau matinalul la Tele7abc. Aşa că nu ratează nicio sărbătoare sau zi de naştere pentru a-şi face urări. Iată ce mesaj i-a transmis Mircea Badea lui Teo la aniversarea din acesta an.

În 1994, Teo Trandafir şi Mircea Badea realizau în duet emisiunea "Bună dimineaţa, România" la Tele 7abc, una dintre primele televiziuni private din ţara noastră. Matinal pe care l-au reluat, şapte ani mai târziu, la Antena 1, sub numele "Dimineaţa devreme".

Deşi colaborarea lor s-a încheiat în 2001, când Teo Trandafir a fost cooptată în echipa Pro TV, ea şi Mircea Badea au rămas prieteni apropiaţi. Şi, de-a lungul anilor, chiar dacă s-au văzut mai rar, n-au uitat să-şi fie unul altuia aproape în momentele de suflet şi, mai ales, de sărbători şi zile de naştere.

Vineri, pe 2 iunie, când Teo a împlinit 48 de ani, Mircea Badea i-a transmis o urare înregistrată:

„Teo, ne ştim de atât de multa vreme, încât nici nu mai ţinem minte de când ne ştim exact. Ne-am urat reciproc tot felul de lucruri - marea majoritate n-au ieşit, deci din urările noastre nu multe s-au împlinit. Totuşi, o să recidivez şi o să-ţi doresc cât se poate de sincer şi fără niciun fel de ipocrizie fix ce îmi doresc eu mie: şi anume mulţi bani, obscen de mulţi bani şi cât mai multe vize pe paşaport”, i-a transmis Mircea Badea (minutul 08.25).

În replică, Teo, vădit emoţionată de mesajul fostului său coleg, a declarat în direct că: "Indiferent ce veţi spune, indiferent câte pietre în cap îmi voi lua, voi sta alături de Mircea Badea, în capul lui şi în inima lui, pentru ceea ce este ca om. Ce se întâmplă în patria asta, pe mine cel puţin, mă interesează foarte puţin din punct de vedere politic, pentru că am văzut şi dinăuntrul show-ul şi am văzut şi pe dinafară şi, într-adevăr, bună vorbă: multe vize pe paşaport şi dacă se poate, una definitivă."