Muzica

Uite cu cine se iubesc fetele de la Bambi

Uite cu cine se iubesc fetele de la Bambi camera-retro icon Vezi galeria 22 poze

Denisa şi Raluca şi-au prezentat public partenerii la lansarea noului lor videoclip, “Iubirea mea secretă".

Aseară a avut loc lansarea celui mai nou videoclip al formaţiei Bambi, “Iubirea mea secretă”, o colaborare cu Sprint Music, în care Denisa şi Raluca Tănase au o imagine fresh şi mult mai sexy.

Pentru seara lansării, cele două surori au pus astfel la cale un frumos eveniment, au pregătit o linie de tricouri cu mesaje şi au decis că este momentul să se afişeze amândouă, în premieră, cu iubiţii lor.

Cristian Geamăn, colaboratorul surorilor Bambi, şi Mircea Brânzei, partenerul Denisei

Denisa a venit însoţită alături de noul ei partener de viaţă, Mircea Brânzei, patronul unui centru de înfrumuseţare din Bucureşti, iar Raluca i-a zâmbit mereu iubitului său, Emil, un tânăr om de afaceri care a stat mai retras (foto spynews.ro).

Locaţia aleasă pentru eveniment a fost un local de fiţe din Floreasca, Chef’s Experience, acolo unde, pe lângă părinţii “bambinelor” şi managerul Marius China de la Sprint Music, le-au fost alături o mulţime de prieteni, jurnalişti, dar şi câteva vedete apropiate lor, precum Ştefan Stan, Kamara de la AlbNegru, Cristina Cioran, Theo Rose, Eugenia Şerban, Oana Sârbu.

“E foarte greu să ai iubiri secrete atunci când eşti în lumina reflectoarelor. În acelaşi timp, este normal că partenerii noştri să fie alături de noi în momentele importante cum a fost lansarea de aseară, să ne sprijine şi ne bucurăm de faptul că s-au implicat, ne-au susţinut şi ne-au ajutat în organizarea evenimentului. E foarte important pentru noi să ştim că îi avem alături şi ne bucurăm că traversăm o perioada în care suntem echilibrate şi fericite atât pe plan personal cât şi pe plan profesional şi sperăm că în această piesă, “Iubirea mea secretă”, să se regăsească cât mai multă lume şi să aibă un succes cât mai mare!”, a mărturisit Denisa.

Modifică Setările