News

Uite cui îi este fidel Adrian Mutu

Uite cui îi este fidel Adrian Mutu

S-a despărţit şi de a doua soţie, Consuelo. Previzibil, ar spune unii. Şi, deja a fost văzut în braţele altei femei. Sau a mai multor femei, după cum susţin unele publicaţii. Cert e că fotbalistul are pe cineva lângă el şi îi este foarte fidel. Despre cine e vorba?

Dintotdeauna, Adrian Mutu a fost un personaj vânat de presă. Pentru succesele sale fotbalistice, dar mai ales pentru succesul lui la femei.

Şi, cum are şi un fizic de invidiat, admiratoarelor i-au fost mereu prin preajmă. Chiar şi atunci când era căsătorit. De fapt, de-asta nici n-ar mai fi continuat relaţia lui cu frumoasa Consuelo din Republica Dominicană, care, deşi l-a avut aproape mai mulţi ani decât prima soţie, Alexandra Dinu, a pus punct mariajului lor, din care au rezultat doi copii.

În schimb, deşi s-a pus de multe ori la îndoială loialitatea lui Adrian, el are totuşi un suflet aproape de care se simte foarte ataşat.

E vorba de un pui de doberman, la care Adi ţine foarte mult. De altfel, e ştiut faptul că lui îi plac mult câinii, iar de-o lună încoace are grijă de acest frumos exemplar canin.

Iar dacă tot suntem la capitolul fidelitate, multe i se pot imputa internaţionalului, mai puţin faptul că n-ar fi un tată bun. Căci, indiferent de relaţiile sale amoroase, el a avut întotdeauna o legătură puternică cu toţi cei trei copii ai săi, atât cu Mario, din căsătoria cu Alexandra Dinu, cât şi cu cele două fetiţe ale sale din mariajul cu Consuelo, Adriana şi Maya.

Citeşte şi:


E oficial! Adrian Mutu s-a despărţit de Consuelo

Foto: Instagram

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările