News

Uite cum arăta Marina Voica în costum de baie, acum 60 de ani FOTO+dezvăluiri

Uite cum arăta Marina Voica în costum de baie, acum 60 de ani FOTO+dezvăluiri

A fost una dintre cele mai curtate artiste de la noi şi chiar şi astăzi are grijă de silueta ei. Aşa arată Marina Voica acum, la 80 de ani! Marina Voica a fost mereu o femeie plină de viaţă, veselă şi pusă pe glume. Şi, totodată, o femeie cochetă, atentă la siluetă şi la stilul său vestimentar.

Deunăzi, răsfoind albumul cu amintiri, a dat peste o fotografie de acum 60 de ani, cu ea în costum de baie.

Marina Voica costum de baie

"Iat-o! În curând viitoarea madam VOICA şi... actuala MARINA VOICA. Distanţa între cele două 60 de ani", a scris artista de origine rusă pe propriul cont de socializare, unde este foarte activă la cei 80 de ani ai săi.

Născută Marina Nicolskaia, pe 3 septembrie 1936 la Ivanovo, artista a studiat vioara, în copilărie, şi pianul, în adolescenţă. Şi, deşi avea o fire de artistă, părinţii au trimis-o la Moscova să studieze finanţe.

"Într-o zi am văzut un film datorită căruia am devenit ceea ce sunt acum. Era un film argentinian “Vârsta dragostei” cu Lolita Torres. De atunci repertoriul ei şi cântecele spaniole au devenit baza a ceea ce eu numesc stilul meu ca şi cântăreţă", povesteşte în autobiografia sa.

"Într-o zi, o prietenă mi-a adus în casă un tânăr care lucra la Televiziune, ca să mă asculte cântând. M-am aşezat la pian şi am cântat tot repertoriul lui Lolita Torres, iar din când în când luând castanietele şi dansând prin cameră. Cred că l-am cucerit pe tânărul de la TV, fiindcă peste câteva zile am fost invitată la o emisiune de-a lui. Mi-am croit şi mi-am cusut singură o rochie pe care o am şi acum şi îmi vine ca turnată; am luat castanietele şi două cântece – unul rusesc şi altul spaniol. Emisiunea pe atunci era şi pe viu şi în direct. Dar pentru mine era ca o joacă, fără pic de emoţii, nefiind conştientă că asta va fi un preludiu al unei mari cariere ce mă aştepta. Am avut un succes cu apariţia mea. Tânărul regizor, care era nu altul decât Valeriu Lazarov, mi-a spus să uit că sunt o economistă, că acum s-a născut o nouă stea."

tn_bio028
I-a plăcut întotdeauna stilul spaniol.

"Acum trăiesc la Breaza. Toate televiziunile au venit să-mi filmeze casa şi curtea şi toţi au fost încântaţi de peisaj. Tot aud că Marina Voica ”s-a retras, s-a retras, s-a retras”. Nici vorbă. Eu am fugit de căldura din Bucureşti, pe care o suportam din ce în ce mai greu. Continuu să compun, să apar la TV. Sunt înconjurată de oameni, de vecini buni şi nu mă simt nici singură şi nici retrasă. În casa mea răsună muzică şi cântec!", mai spune artista pe site-ul oficial.

Marina Voica Breaza
Acasă, la Breaza.