Lifestyle

Uite în ce palat s-a instalat Cardi B! Cântăreaţa tocmai şi-a cumpărat o proprietate de 6 milioane $ FOTO

Uite în ce palat s-a instalat Cardi B! Cântăreaţa tocmai şi-a cumpărat o proprietate de 6 milioane $ FOTO camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Departe de imaginea ei nonconformistă, gusturile rapperiţei în ceea ce priveşte decoraţiunile interioare sunt cu adevărat aparte.

Pe Cardi B o ştiu cu toţii a fi extravagantă, colorată, tatuată, exuberantă. Dar, atunci când vine vorba despre achiziţii imobiliare, gusturile par să nu mai coincidă cu cele vestimentare.

Aşa că nu mică ne-a fost mirarea când am aflat că rapperiţa Cardi B şi-a cumpărat recent un adevărat palat în Buckhead, Atlanta. Anume o proprietate de aproape 6 milioane de dolari, pe care este amplasată o vilă somptuoasă, cu holuri înalte, podele de marmură, stâlpi interiori decoraţi în stil grecesc, candelabre, balustrade din fier forjat, mobilier Art Nouveau şi interioare classy.

De la bucătăria vintage şi până la dormitoarele cu paturi king size cu stâlpi ca cele cu baldachin, camerele sunt înţesate de piese de mobilier greu, din lemn de esenţă preţioasă, cu tapiţerie clasică, brodată.

Doar băile şi dressingul generos aduc un plus de modernism.

Vila dispune şi de o cramă în acelaşi stil elegant, în timp ce grădina din spate (în contrast cu parcul grandios din faţa vilei) se află o piscină încălzită, decorată cu mozaic albastru. (vezi mai multe în galeria foto)