Lifestyle

Uite în ce paradis îşi celebrează iubirea Lidia Buble şi Răzvan Simion FOTO&VIDEO

Uite în ce paradis îşi celebrează iubirea Lidia Buble şi Răzvan Simion FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 25 poze

Unii spun că au folosit acest prilej să facă marele pas. Noi spunem că, dacă încă nu l-au făcut, ar fi fost o ocazie perfectă.

Lidia Buble şi Răzvan Simion se află de câteva zile în arhipelagul Maldive. Un paradis pe pământ, unde multe cupluri fie se logodesc, fie au parte de o nuntă de vis.

First day! @dertour_ro @olhuveli_maldives #sunsiyamresorts

A post shared by Razvan Simion (@futuristul) on

Peisajul exotic, apele calde, străvezii şi orizontul netulburat de nimic, care îţi oferă cele mai frumoase răsărituri şi apusuri, incită la cele mai romantice momente.

Odată ajunsă aici, pe plaja cu nisip alb, Lidia şi-a luat cele mai sexy costume de baie şi cea mai spectaculoasă pălărie de paie şi s-a lăsat filmată cu drona - semn că aceste imagini vor ajunge, cel mai probabil, într-un viitor videoclip.

Cheears? @dertour_ro

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Pe lângă plajă şi relaxare, cuplul a făcut o plimbare şi cu hidroavionul.

Ziua 2 @dertour_ro @sunaquavilureef #maldives #naturallyplayful

A post shared by Razvan Simion (@futuristul) on

După o suită de instantanee care îţi taie, pur şi simplu, răsuflarea, o postare a lui Răzvan Simion pe Instagram a încins internetul acum câteva ore. Matinalul de la Antena 1 a urcat o fotografie cu iubita sa, în dreptul căreia a scris "Say "I DO"" ("Spune "DA"").

Rochia Lidiei, coroniţa din orhidee, şampania, totul indica o nuntă pe plajă. Dar, la fel de bine, şi recuzita pentru un eventual videoclip.

???

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

În tot cazul, perechea a avut parte de una dintre cele mai romantice vacanţe unde, dacă nu s-au căsătorit, credem că măcar şi-au făcut noi promisiuni.

Iată şi albumul lor foto de vacanţă în paradis.

Modifică Setările