Lifestyle

Uite unde au stat Meghan şi Harry în Canada. Vila de 14 de milioane $ din Vancouver ar aparţine unui oligarh rus FOTO

Uite unde au stat Meghan şi Harry în Canada. Vila de 14 de milioane $ din Vancouver ar aparţine unui oligarh rus FOTO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Departe de animozităţile din Regat, Ducii de Sussex s-au simţit mai liberi ca oricând de Sărbători. Uite în ce lux au petrecut.

Spre indignarea întregii Familii Regale britanice, Meghan şi Harry au petrecut primul lor Crăciun în 3, cu bebeluşul Archie, departe de Buckingham. Iar şederea lor s-a dovedit a fi nu doar una intimă, ci şi prielnică importantei decizii de-a se distanţa de Casa Regală.

Şi, privind la luxul în care şi-au petrecut Sărbătorile, având-o alături doar pe Doria, mama lui Meghan, e de înţeles de ce americanca a stăruit pe lângă prinţ să rămână să locuiască dincolo de Ocean.

Cuplul princiar a fost cazat într-o vilă de pe Insula Vancouver, cu vedere la golf, două plaje private, o superbă grădină şi o seră.

Construită în stil provincial francez, vila are un living generos, o bucătărie spaţioasă, o cramă, o cameră de entertainment, o alta pentru vizionări, 5 dormitoare şi 8 băi.

Acestora li se adaugă şi spaţiile din casa pentru oaspeţi, trei dormitoare şi două băi.

Cel care le-a găsit acest mic colţ de paradis este producătorul muzical David Foster, soţul lui Katharine McPhee, prietenă încă de pe băncile şcolii cu Meghan. Proprietatea i-ar aparţine oligarhului rus de origine iudaică Iuri Borisovici Milner, cel care le-a închiriat spectaculosul iaht de 120 de milioane de dolari lui Adele şi James Corden.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările