News

Ultima aroganţă a lui Hugh Hefner! Ce i-a lăsat ultimei sale soţii?

Ultima aroganţă a lui Hugh Hefner! Ce i-a lăsat ultimei sale soţii?

Moartea ”tăticului Playboy” a ridicat curiozităţi legate de moştenirea estimată la 43 de milioane de dolari. Mulţi s-ar aştepta, desigur, ca cea de-a treia şi ultima soţie a lui Hugh Hefner, care i-a stat alături pe patul de moarte, să moştenească o bună parte din acea avere. Ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa. Hugh Hefner şi cea de-a treia soţie, Crystal Harris, în ziua nunţii lor. Potrivit DailyMail, văduva lui Hugh Hefner nu va moşteni niciun cent din averea lui Hugh Hefner, căci, înainte de nunta lor din 2012, Crystal Harris a acceptat să semneze un contract prenupţial prin care lua la cunoştinţă că nu are drept la averea viitorului soţ.

Informaţia a fost confirmată şi de alte surse pentru diverse publicaţii americane, care au precizat şi că, deşi blonda nu va fi lăsată de izbelişte de adevăraţii moştenitori, ea nu are, legal vorbind, drept la niciun cent din averea răposatului.

Averea lui va fi moştenită, însă, de cei patru copii ai lui Hugh, de Universitatea din California şi de câteva organizaţii caritabile, numite anterior de el.

Între ei erau 60 de ani diferenţă

Hugh Hefner şi Crystal Harris s-au căsătorit de Anul Nou, în 2012, în celebra Playboy Manson din Los Angeles. Cu un an înainte, Crystal îl părăsea la altar, răzgândindu-se. Cei 300 de invitaţi de la nuntă au fost anunţaţi cu cinci zile înainte de eveniment că totul fusese anulat. Între Hugh şi Crystal erau 60 de ani diferenţă.

foto: Getty Images

Modifică Setările