News

Ultima dorinţă a lui Edith Gonzales înainte de a muri avea legătură cu fiica ei: „N-a apucat să-i îndeplinească visul“

Ultima dorinţă a lui Edith Gonzales înainte de a muri avea legătură cu fiica ei: „N-a apucat să-i îndeplinească visul“

Marea actiţă mexicană de telenovele a murit pe 13 iunie, la vârsta de 54 de ani, după ce s-a luptat timp de trei ani cu o boală cumplită: cancer.

Din păcate pentru întreaga planetă, Edith Gonzales a cedat în faţa bolii, iar joi ea a fost deconectată de la aparate, în momentul decesului ea fiind internată într-un spital din Ciudad de Mexico.

Potrivit presei locale, în momentul în care Edith Gonzales a murit, fiica ei, Constanza Creel Gonzalez, rodul iubirii dintre actriţă şi Santiago Creel, se afla la colegiu, iar cei care i-au dat trista veste au fost rudele vedetei. Din câte se pare, presa locală nu a făcut publică ştirea că Edith Gonzales a murit, până când Constanza nu a aflat informaţia de la rude.

Vanessa Claudio, una dintre prietenele lui Edith Gonzales, a afirmat că, din păcate, actriţa nu şi-a putut îndeplini ultima dorinţă, care avea legătură cu fiica ei, Constanza, care pe 17 august împlineşte 15 ani.

„N-a apucat să-i îndeplinească visul Constanzei. Voia să-i aniverseze cei 15 ani, voia să fie o petrecere mare, conform tradiţiei, la care toată lumea să fie îmbrăcată de gală“, a spus Vanessa Claudio.