Fashion

Ultima născocire a Rihannei. Papucii cu blană nu vor mai fi la modă. Asta se va purta vara viitoare!

Ultima născocire a Rihannei. Papucii cu blană nu vor mai fi la modă. Asta se va purta vara viitoare! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 10: Rihanna prepares backstage at the FENTY PUMA by Rihanna Spring/Summer 2018 Collection at Park Avenue Armory on September 10, 2017 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for FENTY PUMA By Rihanna)

Dacă papucii cu blană, cei de plastic, sau saboţii cu bot ascuţit ţi se păreau oribili, stai să vezi noua colecţie Fenty Puma lansată de Rihanna la Săptămâna Modei de la New York! Care este cea mai nouă nascocire a cântăreţei? Ei bine, la asta chiar nu te-ai fi aşteptat. Pantalonii de trening în combinaţie cu botine cu vârf ascuţit şi toc cui sunt o nimica toată pe lângă asta. Vara lui 2018 va fi una dureroasă pentru fashionistele care, cu siguranţă vor încerca noile încălţări gândite de Rihanna. Papucii comozi cu blană sau gumarii fosforescenţi vor fi istorie. Vedete în sezonul viitor vor deveni şlapii cu toc înalt. Cea mai nouă creaţie - şlapii cu toc. Dacă nu ne-am gândit la acest model extravagant, iată că Rihanna a făcut-o, iar noua interpretare a şlapilor a lăsat cu gura căscată publicul de la show-ul de modă. Vara viitoare vom vedea pe stradă fete care se chinuie să meargă în hilarele încălţări imaginate de artista din Barbados! Ce alte modele de încălţări au fost prezente în colecţia pentru 2018 a celebrului brand? Ei bine, saboţii cu bot ascuţit şi toc cui, ghetele tip tractor, cizmele până la coapse din piele scorţoasă, papucii fosforescenţi şi, revelaţia iernii, cizmele albe cu blană pe care le poartă Rihanna!

Foto: Instagram, Getty Images