News

Un bărbat concurează alături de femei sexy pentru o copertă în costum de baie. Modelul androgin arată de minune în bikini

Un bărbat concurează alături de femei sexy pentru o copertă în costum de baie. Modelul androgin arată de minune în bikini camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ediţia de costume de baie a revistei Sports Illustrated este una mult aşteptată în America.

Şi, ce-i drept, destul de apreciată de bărbaţii care de-abia aşteaptă să-şi clătească ochii cu fotografii sexy cu fete frumoase în costume de baie. Ei bine, anul acesta, printre finalistele non-celebre care visează la o şedinţă foto personalizată şi care s-au înscris în competiţia iniţiată de revistă se află şi... un bărbat.

Lewis Freese, un bărbat de 21 de ani din Minneapolis, Minnesota, a fost ales în ultimii 15 care se califică pentru şedinţa foto. Faptul că este primul bărbat care participă la acest concurs destinat până acum doar femeilor nu i se pare acestuia ceva de mare importanţă, el declarând că vrea, mai degrabă, să dărâme nişte bariere. 

În plus, Lewis nu se consideră nici sută la sută bărbat, acesta declarând că nu are putea spune clar de ce gen este. Ce-i drept, Lewis are o siluetă androgină, iar în pozele de prezentare trimise revistei Sports Illustrated ar putea fi confundat, de la gât în jos, cu o femeie.

După ce a aflat că s-a clasificat printre cei 15 finalişti, Lewis a sărbătorit pe contul lui de Instagram cu o serie de poze cu antetul celebrei reviste. Includerea lui Lewis în concursul de căutare a unui model pentru ediţia de costume de baie este un alt exemplu de îmbrăţişare a diversităţii dat de revistă, după ce, anii trecuţi, au inclus şedinţe foto cu modele trans, supraponderale sau senioare trecute de 50 de ani.

Comentarii

Modifică Setările