News

Un concurent de la „Insula iubirii“ îi jigneşte pe fanii emisiunii. Reacţie agresivă după ce a fost numit pămpălău

Un concurent de la „Insula iubirii“ îi jigneşte pe fanii emisiunii. Reacţie agresivă după ce a fost numit pămpălău

Tensiunile de la „Insula iubirii“, care i-au făcut pe unii concurenţi să răbufnească inclusiv în timpul emisiunii difuzată de Antena 1, s-au mutat în mediul online.

Zilele trecute, o postare publicată într-un grup de pe Facebook creat special pentru fanii „Insula iubirii“ l-a făcut pe Bogdan, concurentul care este într-o relaţie cu Hanne, să reacţioneze agresiv la adresa fanilor.

Postarea, care făcea referire la Cati şi George, i-a făcut pe fani să comenteze, iar unii au crezut că este vorba despre Bogdan, Hanne şi Andy. „Hannelor, sigur. Ea şi pămpălăul ei“, a scris o fană, după care Bogdan i-a răspuns pe un ton agresiv.

„Chiar aşa proastă eşti şi nu ştii să citeşti? Îi fain să ai parte de jigniri?“, a răspuns Bogdan de la „Insula iubirii“, care a fost imediat tras la răspundere de altă fană: „Dar tu nu ai răspuns la fel? Tu nu ai jignit?“.

Dorind să nu rămână dator, Bogdan s-a apărat afirmând că a jignit pentru că a fost jignit: „Tocmai de-aia am făcut-o“.

Scandalul nu i-a picat însă bine lui Bogdan de la „Insula iubirii“, deoarece a fost dat afară de admini, care au spus clar că regulamentul nu permite ca inspitele sau concurenţii din emisiune să îi jignească pe fani.

Modifică Setările