News

Un coşmar! Iată ce i s-a întâmplat starului din „Sex and the city”

Un coşmar! Iată ce i s-a întâmplat starului din „Sex and the city”

Exclusif - Sarah Jessica Parker conseille les clients de sa collection SJP dans un magasin Bloomingdales à New York le 22 novembre 2016. Elle dédicace les boites à chaussures et pose pour des photos avec les clients. Exclusive - For Germany please call for price No Web en Suisse / Belgique Actress Sarah Jessica Parker is helping customers shop her SJP collection at Bloomingdales in New York, NY on November 22, 2016. Sarah is signing her shoes and taking pictures with fans in the store.

Nu şi-a început ziua prea bine! Sarah Jessica Parker a trecut prin clipe tensionate ieri dimineaţă, după ce liftul în care se afla s-a blocat. Sarah Jessica Parker a rămas blocată în lift La primele ore ale dimineţii, Sarah Jessica Parker a coborât din apartamentul ei, dintr-o clădire din New York, pentru a se îndrepta spre o întâlnire de afaceri. Din nefericire, liftul în care se afla actriţa de 51 de ani s-a blocat.

Aşa se face că actriţa a rămas minute bune blocată în lift, până ce o echipă de specialişti a fost sesizată şi s-a prezentat la faţa locului. În tot acest timp, însă, actriţa a avut răgaz să posteze un filmuleţ pe contul ei de Instagram, surprins chiar în acele momente.

sjp
SJP a postat pe contul ei de Instagram ce i s-a întâmplat

În video-ul respectiv, actriţa poate fi auzită spunând că situaţia este sub control, că este bine, şi că deşi e blocată acolo are hrană, apă, telefonul încărcat şi că se bucură de compania unor oameni cumsecade. ”Sunt blocată în lift de 11 minute. Toată lumea munceşte din greu să ne scoată de aici. Nu suntem panicaţi. Suntem blocaţi, dar avem hrană, apă, telefoane încărcat. Plus o companie excelentă. Am cunoscut oameni noi, şi suntem plini de speranţă. Însă, în 45 ar trebui să fiu în altă parte”, spune actriţa, pe un ton calm.

Nu ştim cum s-a terminat toată această întâmplare, căci n-a mai făcut niciun update pe contul ei de Instagram, însă sperăm că totul e bine acum şi că actriţa a ajuns la timp la întâlnirea ei.

foto: Instagram