News

Un cuplu adorabil! Rachel McAdams şi iubitul ei misterios, la cumpărături de casă

Un cuplu adorabil! Rachel McAdams şi iubitul ei misterios, la cumpărături de casă

După marea iubire trăită cu fermecătorul Ryan Gosling, puţine s-au mai aflat despre viaţa amoroasă a actriţei. Ultima oară, ştiam că ar avea o idilă cu colegul ei din serialul True Detective, Taylor Kitsch, dar adevărul este cu totul altul: Rachel McAdams se iubeşte sincer şi frumos cu Jamie Linden. Zooey Deschanel şi Jamie, în 2014 Cine e acest Jamie? Pe lângă faptul că s-a iubit timp de doi ani cu actriţa Zooey Deschanel, mai important este că este un scenarist de 36 de ani, care a scris scenarii pentru “We Are Marshall”, “Dear John” şi, cel mai recent, celebrul “Money Monster” – da, cel regizat de Jodie Foster şi jucat de vedete precum George Clooney şi Julia Roberts!

rachel si jamie2

Cei doi au fost fotografiaţi zilele acestea la cumpărături pentru casă, în West Hollywood, şi păreau să se simtă foarte bine împreună. Cuplul discret a luat prânzul şi cu sora mai mică a actriţei, Kayleen, şi soţul acesteia, Evan Turner, între sesiunile de shopping.

rachel si jamie

Actriţa de 37 de ani şi Jamie Linden au fost surprinşi cu pernele nou achiziţionate după o vizită la un magazin de home & deco Good Night Naturals, unde au testat şi saltele – poate pentru a se muta împreună şi a avea cel mai bun confort? În orice caz, se pare că vizitatorii shop-ului i-au prins într-o discuţie intensă şi serioasă despre ce să aleagă şi ce nu.  “Era foarte drăguţă şi dulce, mi-a zis că fiica mea e cea mai drăgălaşă”, spune unul dintre cumpărători. “Ea şi iubitul ei nu se ţineau de mână şi nici nu s-au sărutat, dar erau foarte intimi”.

La o nuntă a unei prietene, cei doi au apărut ca pereche
La o nuntă a unei prietene, cei doi au apărut ca pereche

Starul din Spotlight ar fi cu Jamie de câteva luni, fiind văzuţi într-o excursie în Paris în mai. Atunci, perechea a fost surprinsă îmbrăţişată de-a lungul plimbărilor romantice la muzee şi pe străduţele Parisului. Apoi, în iunie, cei doi iubăreţi au participat şi la o nuntă a unei prietene de-ale lor, în Virginia. “Sunt împreună, au mers şi la o nuntă ca un cuplu. Dar nu ştiu cum s-au cunoscut”, a comentat o sursă apropiată de-a lui. De asemenea, Rachel şi Jamie au participat şi în iulie la San Diego Comic-Con.

Modifică Setările