Vedete

Un trio neaşteptat! Kourtney Kardashian, cină cu fostul partener de viaţă şi iubita acestuia

Un trio neaşteptat! Kourtney Kardashian, cină cu fostul partener de viaţă şi iubita acestuia

Ei bine, noi ştiam că familia Kardashian ar face orice pentru expunere, dar nu credeam că vor merge atât de departe. După nenumărate despărţiri scandaloase, Kourt a luat cina cu fostul iubit şi cu Sofia Richie.

Paparazzi au surprins-o pe Kourtney Kardashian alături de tatăl copiilor ei, fostul iubit Scott Disick, dar şi de iubita tinerică a acestuia, cu care vedeta de reality-show nu s-a împăcat niciodată. Cei trei au luat cina în restaurantul lui Robert DeNiro din Malibu.

Oare sunt prieteni deodată? Nici vorbă de aşa ceva! Martorii spun că a fost vorba de o cină rapidă, în care cei trei au tratat subiecte de interes comun. ”A fost o cină rapidă. Părea tensionată. Nu e ca şi cum ar fi prieteni şi petrec timpul împreună. A fost mai degrabă o întâlnire de afaceri”, spune respectiva sursă.

Ei bine, aşa face mai mult sens. Amintim că vedeta de reality-show a fost prima care s-a arătat consternată de faptul că tatăl copiilor ei are o relaţie amoroasă cu o femeie de doar 20 de ani. Mai mult de atât, ea a fost vehementă când a susţinut că nu vrea ca cei trei copii ai ei să fie crescuţi în compania uneia precum Sofia Richie.