News

Unde-şi petrece Hollywoodul vacanţele?

de admin

Unde-şi petrece Hollywoodul vacanţele?

Care sunt primele destinaţii de vacanţă ale vedetelor? Poate că la noi e iarnă în toată regula, dar pentru ele, nu există astenii şi depresii de anotimp, pentru că-şi permit să ajungă în cele mai însorite locuri şi cele mai frumoase colţuri de rai, de la insule la oraşe opulente, luxuriante.

Taylor Swift se bucură de plajă, distracţie şi soare ca la 20 de ani. Bine, faimoasa cântăreaţă are 25 de acum şi se află în însoritele insule Maui. Numai bronzul nu e uniform din cauza costumelor de baie retro, cum recunoaşte şi ea: “Mereu poartă numai costume de baie din anii ‘50”, făcând referire la ea însăşi şi mania pentru piesele retro.

Din seria de poze “uite-aşa meditez şi mă pozez”, Jessica Alba într-un costum minuscul de baie, contemplând natura şi soarele arzător din Thailanda, unde filmează. O pauză de filmări numai bună în loc de o banală cafea! Şi, din când în când, câteva smoothie-uri răcoritoare alături de prieteni!

Frumuseţea de model la 60 de ani, Christie Brinkley, uite-aşa se menţine în formă: făcând gimnastică pe malul mării, la apus, cu mişcări de yoga, cu cine la lumina lumânărilor, bucurându-se de apusuri incredibile şi de compania prietenilor şi-a familiei sale.

Şi Selena Gomez se bucură de vacanţă, când la noi e iarnă în toată regula. Poate aşa mai uită şi ea de dragostea vieţii sale, Justin Bieber, şi se concentrează pe noua ei pasiune, Dj Zedd. Aici, artista se bucură de vacanţa din Dubai.

Cine ne mai aţâţă cu relaxarea vacanţelor? Kendall Jenner, modelul de 19 ani care se distrează tot în Emiratele Arabe Unite, incitându-şi fanii să iasă în căutarea ei. De asemenea, şi Giuliana Rancic a ales Dubai-ul ca destinaţie de vacanţă.

Două frumuseţi pe plajă: Alessandra Ambrosio şi o prietenă se bucură de aerul fermecător al peisajului, în timp ce Scott Eastwood, fiul marelui actor-regizor, încearcă apele misterioase din oraşul Tulum, în căutarea aventurii şi-a broaştelor ţestoase.

Modifică Setările