Gossip

Unde se vor căsători Charlize Theron şi Sean Penn

Sunt de opt luni împreună şi deja vorbesc despre căsătorie. Cel puţin, asta susţin apropiaţii lor, care spun că cei doi îndrăgostiţi ar fi ales şi locul unde vor face schimb de jurăminte.

Una dintre cele mai aşteptate nunţi din showbizul american ar putea avea loc în Africa de Sud, ţara natală a lui Charlize Theron şi locul în care Sean Penn tocmai regizează un film de dragoste, „The Last Face“, a cărui protagonistă este nimeni alta decât iubita sa.

„Vor să se căsătorească în curând“, a declarat o sursă pentru „Us Weekly“, întărind zvonurile cu privire la oficializarea relaţiei lor. „Charlize l-a văzut pe Sean cum s-a maturizat. El are un spirit înţelept şi a devenit mult mai răbdător. Charlize şi Sean privesc împreună spre viitor cu multă speranţă“, a adăugat aceeaşi sursă.

Aceeaşi publicaţie spune că Sean Penn (53) şi Charlize Theron (38) vor adopta un copil la scurt timp după căsătorie.

„Charlize şi-a dorit întotdeauna încă un copil. Ea îl are deja pe Jackson, fiul ei adoptat, în vârstă de doi ani“, spune sursa citată de „Us Weekly“.

La rândul său, Sean Penn s-a ataşat foarte mult de fiul actriţei sud-africane. „Sean a devenit un fel de model patern pentru Jackson“.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările