News

V-o amintiţi pe Kitty Cepraga? Iată cum arată la 15 ani după ce a părăsit România

V-o amintiţi pe Kitty Cepraga? Iată cum arată la 15 ani după ce a părăsit România camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

A fost VJ la MCM şi MTV, apoi a devenit actriţă şi a jucat în filme ca „Milionari de Weekend“ şi „The Secret of Botticelli“, dar a decis să părăsească România când avea doar 24 de ani.

Este vorba despre Kitty Cepraga, vedetă ce reuşea să atragă privirile cu fiecare apariţie în urmă cu aproximativ 15 ani, când încă locuia în ţara noastră. De atunci, de Kitty Cepraga nu s-au mai auzit foarte multe, ea alegând să locuiască în Italia. Mai mult decât atât, s-a căsătorit cu James Goodwin şi împreună au o fetiţă, Aurora-May.

Zilele trecute, Kitty Cepraga s-a aflat în România, pentru a participa la Premiile Gopo, păşind pe covorul roşu la braţul soţului ei.

„Am plecat din România când eram foarte tânără şi mă bucuram de o anume glorie artistică, dar a fost o plecare asumată, cu o miză profesională mare şi cu una interioară încă şi mai mare: am plecat în Italia ca să mă lămuresc cine sunt, cu adevărat, ca om. Or, căutarea asta de sine nu ar fi putut să funcţioneze, dacă nu acceptam deplin experienţa vieţii luate de la capăt, într-o ţară străină“, spunea pentru Formula AS, în urmă cu un an, Kitty Cepraga.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările