News

Va-va-vum! Gwyneth Paltrow şi-a pus în evidenţă picioarele lungi şi tonifiate la premiera Avengers

Va-va-vum! Gwyneth Paltrow şi-a pus în evidenţă picioarele lungi şi tonifiate la premiera Avengers

attends the Los Angeles Global Premiere for Marvel Studios’ Avengers: Infinity War on April 23, 2018 in Hollywood, California.

Imediat după presupusa căsătorie cu Brad Falchuk, Gwyneth Paltrow s-a reîntors în lumina reflectoarelor pentru premiera hollywoodiană a filmului „Avengers: Infinity War”. Aceasta a avut grijă ca prima apariţie publică, în calitate de femeie căsătorită, să fie una de-a dreptul va-va-vum! S-a căsătorit acum două săptămâni Gwyneth Paltrow (45) şi-a pus în evidenţă picioarele interminabile printr-o rochie mini, aurie, la premiera de la Hollywood a noului film Avengers. Actriţa, despre care se crede că s-a căsătorit acum două săptămâni, a reuşit să atragă, luni, privirile tuturor celor din jur prin ţinuta sa extrem de sexy, care-i evidenţia silueta silfidă şi tonifiată.

Ea a ales să poarte o rochie mini Retrofete pentru această ocazie, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale înalte, care se legau cu o baretă de gleznă. Hairstyling-ul şi make-up-ul alese au fost în conformitate cu outfitul şi s-au complimentat perfect. Apariţia ei a fost, fără doar şi poate, una dintre cele mai reuşite de la Teatrul El Capitan, acolo unde a avut loc această premieră.