News

Văduva lui Adrian Pintea vorbeşte despre relaţia cu noul soţ

Văduva lui Adrian Pintea vorbeşte despre relaţia cu noul soţ

Lavinia Tatomir şi-a refăcut viaţa după pierderea regretatului actor, iar acum este soţia unui medic rezident, care o face foarte fericită. Iată ce povesteşte de noul ei partener de viaţă, Laurenţiu.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru www.ziarulring.ro, văduva marelui actor Adrian Pintea a vorbit despre partenerul său de viaţă.

„Laurenţiu este un bărbat foarte răbdător, curajos, cu un comportament impecabil. Este şi un foarte bun ascultător. Este o prezenţă caldă, plăcută. În plus, duce o viaţă foarte sănătoasă. Nu consumă alcool, nu fumează şi face sport. Laurenţiu este un bărbat perfect format sufleteşte şi a respins din start ideea de aventură. A fost singurul care a reuşit să-mi confirme valoric feminitatea“, a dezvăluit Lavinia Tatomir pentru www.ziarulring.ro.

„Soţul meu este medic rezident anul V, ca şi mine. Este foarte dăruit profesiei, căreia îi dedică mult din timpul şi preocupările sale. Lucrează la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, având, deci, o dublă şi foarte grea specializare... Ca o dovadă de mare iubire şi de înţelegere, Laurenţiu, soţul meu, mi-a propus, ştiind că aşa este mai bine pentru mine, să îmi păstrez numele avut deja (n.r. Pintea), pentru că foarte probabil voi lucra ca medic în sistem privat. M-am afirmat încă de copil fiind ca Lavinia Tatomir, apoi am rămas în conştiinţa publică precum medicul Lavinia Pintea, numele pe care îl am în buletin“, a mai spus ea.

Foto: pagina personală

Modifică Setările