News

Vedeta din România cu cel mai tonifiat trup. A făcut topless şi a pus fotografiile pe internet

Vedeta din România cu cel mai tonifiat trup. A făcut topless şi a pus fotografiile pe internet camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Este una dintre cele mai fit vedete de sex feminin din România şi nu ezită să-şi etaleze corpul lucrat intens la sală, sau în aer liber, pe reţelele de socializare. Are cu ce se lăuda, aşa că fotografiile în costum de baie sunt ceva la ordinea zilei pentru ea. Dar ce zic fanii când pozează mai goală decât de obicei, mai exact topless? Ei bine, cea mai recentă fotografie cu Carmen Brumă din vacanţă, a făcut furori pe interet, probabil surprinsă în ipostaze sexy chiar de către partenerul său, Mircea Badea.

Nu e de mirare că şi el a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie direct din pat, în care iubita sexy apare pe fundal, undeva în depărtare. "Ca un blogger de succes, mi-am luat conservele (să am ce mânca), baxuri cu apă plată (că aici e probabil scumpă) şi am plecat în vacanţă. Dimineaţa, din pat, se vede aşa!", a scris vedeta de televiziune, probabil referindu-se la priveliştea lui din fiecare dimineaţă - Carmen Brumă, mămica unui băieţel de trei ani, cu picioare tonifiate şi un fund bombat, îmbrăcată cu cât mai puţine haine.

Este o femeie de succes, cu un  corp de zeiţă, arătându-le şi fanilor de pe reţelele de socializare cum se menţine în formă. Numai iubitul său, Mircea Badea, însă, se poate bucura de o privelişte de vis, cu un peisaj exotic, dar şi cu frumoasa Carmen Brumă în prim plan. Recent, vedeta TV a fost protagonista unei şedinţe foto incendiare la malul mării, într-o pereche de bikini şi fără sutien, în picioare, sau întinsă pe şezlong.

Foto: Instagram Carmen Brumă, Mircea Badea

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările