Agenda

Vedete la avanpremiera filmului „Death Wish/Răzbunarea”

Vedete la avanpremiera filmului „Death Wish/Răzbunarea” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cel mai nou şi mai palpitant film de acţiune distribuit de Forum Film România a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni.

Bruce Willis revine în forţă pe ecrane, în rolul unui chirurg care devine un răzbunător neîndurător după ce soţia sa este ucisă, iar fiica sa intră în comă. El povesteşte că s-a raportat la transformarea personajului său prin prisma rolului de părinte, ceea ce el, ca tată a cinci copii, poate înţelege foarte bine.

„Înainte să am copii, rolul de părinte nu era o caracteristică a personajelor mele sau parte din filmele în care jucam. Acum e o componentă majoră. Acest film te face să te gândeşti la cât de departe a-i putea să mergi pentru a-i proteja pe cei dragi. După ce familia sa este atacată, Paul Kersey nu mai poate tolera nicio persoană care încearcă să-i facă rău unui om inocent. Am încercat să-i arătăm publicului motivele şi substratul acţiunilor sale”, a spus actorul.

Astfel, Willis continuă să exploreze şi să-şi exploateze multiplele faţete care îl fac un actor de excepţie şi un icon al filmelor americane de acţiune.

Elisabeth Shue, cea care interpretează rolul soţiei lui Kersey, spune: „Să lucrez cu Bruce e un lucru pe care am vrut mereu să îl fac. Am urmărit multe dintre filmele sale de-a lungul anilor şi îl respect foarte mult ca actor. Am ştiut că o să fie minunat să lucrez cu el. Bruce este foarte convingător şi carismatic.”

La evenimentul de lansare al filmului "Death Wish/Răzbunarea" au luat parte jurnalişti şi bloggeri, precum şi vedetele Ramona Solomon, Olimpia Melinte, Alice Năstase-Buciuta, Sasha Borona, Dorin Chioţea şi Oliver Simionescu.

Filmul „Death Wish. Răzbunarea” este distribuit de Forum Film România şi are premiera azi, 9 martie 2018.

 

Modifică Setările