News

Vedete la inaugurarea celei de-a treia locaţii Le Grenier à Pain

Vedete la inaugurarea celei de-a treia locaţii Le Grenier à Pain camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Celebrităţile au savurat ieri, în cadrul unui brunch franţuzesc, cele mai fine preparate cu savoare mediteraneană. Simona Pătruleasa Ieri, în Centrul Vechi din Capitală, s-a deschis cea de-a treia boulangerie Le Grenier à Pain. La brunch-ul de inaugurare organizat la locaţia din strada Franceză, au participat mai multe celebrităţi locale, dornice să guste din noul meniu de restaurant franţuzesc, întocmit sub coordonarea maestrului Chef Johnson - cunoscut pentru vasta sa experienţă de peste 35 de ani în arta culinară şi pentru cursurile de specializare derulate în Haxagon. Fois gras, icre de Manciuria, brânză feta gratinată, roşii uscate, hribi, creveţi, biban de mare, pulpă de raţă... Toate aceste delicii culinare fac parte din meniul celei mai rafinate boulagerii din Bucureşti.

Simona Pătruleasa s-a declarat fan al produselor de patiserie franţuzeşti (escargot cu nuca sau stafide, checuri cu portocale confiate), dar şi al supei de creveţi cu lapte de cocoş.

Anda Adam a declarat adoră croissantele cu unt, considerate de specialişti cele mai bune din lume, terrinele Foie Gras şi tartinele cu icre de Manciuria.

14591628_10209366596494612_6989284862753030560_n

Preferatele lui Carmen Negoiţă au fost ratatouille de legume, file de biban de mare cu sos Bernaise şi orez sălbatic.

Asta în timp ce Ileana Badiu s-a delectat cu John Dorry rumenit în cuptor cu hribi, ecleruri, tarte cu ciocolată neagră sau multifruct.

Adina Halas a spus adoră cozonacii pregătiţi în stil tradiţional, iar Diana Bart, Crina Brudan şi restul invitaţilor au lăudat preparatele calde din peşte, raţă şi berbecuţ şi deserturile delicioase precum pain au chocolat, fursecuri cu ciocolată sau vanilie, prăjiturile Elysée şi Framboise, macarons şi delicioasele crepe suzette cu dulceaţă de portocale, pregătite de maestrul Chef Johnson.

Modifică Setările