Celine Dion face sacrificii pentru un nou copil

2 aprilie, 2010

După o sarcină pierdută şi cinci fertilizări in vitro eşuate, Celine Dion nu se dă bătută: va încerca să rămână iar însărcinată, până va reuşi. Crescând cu 13 fraţi, Celine Dion (41) şi-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă. Doar că destinul nu i-a îndeplinit până acum această dorinţă.

După o sarcină pierdută şi cinci fertilizări in vitro eşuate, Celine Dion nu se dă bătută: va încerca să rămână iar însărcinată, până va reuşi.

Crescând cu 13 fraţi, Celine Dion (41) şi-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă. Doar că destinul nu i-a îndeplinit până acum această dorinţă. Se bucură din suflet că îl are pe Rene-Charles, copilul ei de nouă ani, dar vrea acum un frăţior sau o surioară pentru el. Fiul cântăreţei a venit pe lume în urma unei fertilizări in vitro. A fost prima pe care a făcut-o vedeta, acum zece ani. Bucuroasă că atunci a avut succes, Celine s-a horărât anul trecut să apeleze iar la priceperea medicilor pentru a deveni mămică. Şi din nou o minune! Fertilizarea in vitro a reuşit, iar vestea cea bună a fost răspândită imediat de presă. Fericita cântăreaţa a confirmat sarcina, dar după numai câteva zile a constatat cu tristeţe că a avortat. „Toată lumea mă suna ca să mă felicite, iar eu nu voiam să vorbesc cu nimeni. Mă simţeam prost că nu mai eram însărcinată”, a declarat îndurerată vedeta. Pentru a trece mai uşor peste momentul sfâşietor, a decis împreună cu soţul ei, Rene Angélil (68), să mai facă o încercare. Aşadar, Celine s-a apucat să facă injecţii zilnice cu hormoni şi, de câteva ori pe săptămână, analize de sânge şi ecografii. Tratamentul are efecte secundare, dar Celine nu dă înapoi de la nicio procedură. Îndură multe, dar parcă timpul cât stă şi aşteaptă rezultatele este cel mai greu de suportat. „Fac tot ce trebuie, iau tratamentul, nu mă extenuez, mă odihnesc. Ne dorim foarte mult încă un copil, dar depinde de Dumnezeu dacă se va întâmpla sau nu.” Pregătind noul spectacol din Las Vegas, care va cuprinde 70 de concerte pe an, Celine Dion nu disperă, dimpotrivă, gândeşte pozitiv şi găseşte soluţii pentru orice situaţie: „Fie că va veni sau nu copilul mult dorit, eu voi face acelaşi lucru: voi jongla cu cariera muzicală şi cu cel mai important job al meu: maternitatea.”

Mai multe pentru tine...


Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}