Dana Nălbaru, mândră de fiul ei. Ce capacități are Kadri: "Nu e autist, e selectiv cu oamenii"

26 mai, 2022
dana27 jpg

În urmă cu câțiva ani, Dană Nălbaru și Dragoș Bucur își retrăgeau fiica de la școală pentru  a o educa în sistem homeschooling și atrăgeau multe controverse. Astăzi, cei doi  îi pregătesc fiului lor, Kadri, un copil dotat, aceeași formă de învățământ.

”La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La sașe ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie.

Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere. Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni.

Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul. Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el…

Ma gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit ”, a scris Dana Nălbaru  pe o rețea de socializare.

dana28 jpg

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru cresc împreună trei copii, Sofia (15 ani) și Kadri (6 ani)– și o fetiță adoptată, Roxana (9 ani).



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg