Imagini emoţionante cu Jennifer Aniston şi tatăl său, care a murit vineri

14 noiembrie, 2022

Cu amărăciune în suflet, actriţa a postat o serie de fotografii din copilărie, ca tribut adus părintelui său, actorul John Anthony Aniston.

Jennifer Aniston si tatal sau, John Anthony Aniston   Instagram (3) jpg

Jennifer Aniston şi-a luat prin surprindere fanii internauţi, după ce a anunţat decesul tatălui său, la trei zile după eveniment. 

"Dragul meu tată... John Anthony Aniston, ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat spre ceruri în pace - și fără durere. Și nu mai puțin pe 11/11! Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum Te voi iubi până la sfârșitul timpului", a scris, îndurerată, Jennifer Aniston (53), alături de câteva fotografii din albumul personal, în care apare alături de tatăl său la diferite vârste.

În mai puţin de o oră, postarea actriţei a strâns aproape 700.000 de aprecieri şi aproape 11.000 de mesaje de condoleanţe.

John Anthony Aniston a murit vineri, la vârsta de 89 de ani. Faptul curios semnalat chiar de celebra sa fiică este că acesta s-a stins din viaţă într-o zi în care, potrivit numerologiei, fiind data de 11.11.2022, s-ar fi deschis un portal energetic şi spiritual foarte puternic.

Totodată, decesul tatălui ei vine după ce Jennifer Aniston a vorbit, în cadrul unui interviu acordat revistei "Allure", despre durerea provocată de divorțul părinților ei și despre faptul că și-a iertat atât mama, cât și tatăl, mai târziu în viață.

La fel ca Jennifer, şi John Anthony Aniston a fost actor, cunoscut mai ales pentru rolul lui Victor Kiriakis din serialul "Days of Our Lives", pe care l-a jucat din iulie 1985. Rolul i-a adus o nominalizare la premiul Daytime Emmy pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic în 2017 și a primit un premiu Daytime Emmy Lifetime Achievement Award în 2022.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg