Ivanka Trump, senzațională în vestimentație indiană la petrecerea de nuntă a miliardarului asiatic

5 martie, 2024

Polul distracției și al luxului s-a mutat în India, la petrecerea organizată înaintea nunții moștenitorului celui mai bogat indian.

FotoJetIvanka jpg

La petrecerea unde a cântat Rihanna, ca invitat special, au participat și Ivanka Trump și familia, ocazie pe care au folosit-o să se îmbrace tradițional.

A fost o adevărată paradă a modei oferită de fiica fostului președinte american Donald Trump.

O atmosferă de basm a fost cea în care s-a fotografiat Ivanka. Lux, opulență, flori și pietre prețioase, tot ce e mai bun pentru invitații speciali care au venit anume să serbeze viitorii miri.

Ivanka Trump și familia sa au fost printre invitații speciali de la petrecerea organizată înainte de nunta lui Anant Ambani. Au avut loc celebrări deosebite, o petrecere de basm, care a ținut exact ca în povești: trei zile și trei nopți.

Fiica lui Donald Trump, cunoscută pentru transparența sa din online, nu a ezitat să distribuie urmăritorilor săi fotografii din splendida și exotica locație, arătându-și vădit entuziasmul pentru eveniment.

În imagini, o vedem pe Ivanka Trump alături de soțul Jared Kushner îmbrăcați tematic. Cei doi soți americani au mers în India la luxoasa petrecere alături de fiica lor cea mare Arabella, care părea să le împartă entuziasmul.

Această petrecere de trei zile a sărbătorit logodna și viitoarea căsătorie a lui Anant Ambani cu Radhika Merchan, care este programată pentru iulie.

Ambani este fiul lui Mukesh Ambani, un mogul din Asia care are o avere estimată la 117 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Radhika Merchant, Anant Ambani, Profimedia jpg
Mai multe pentru tine...

Petrecerea a fost găzduită în Jamnagar, oaspeții având acces la avioane închiriate din New Delhi și Mumbai, precum și la servicii de hair-styling, make-up și multe altele. Conform detaliilor împărtășite de Reuters, pe parcursul weekendului oaspeților li s-au servit 500 de preparate elaborate de 100 de bucătari.

Printre participanții de lux la această petrecere exclusivistă s-au mai numărat și americanii Bill Gates, Mark Zuckerberg și alții, în timp ce Rihanna și David Blaine au cântat pentru oaspeți.

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg