Johnny Depp are o relație cu propria avocată? "Mi-a frânt inima să-l văd că trebuie să stea acolo și să asculte cele mai îngrozitoare acuzații"

10 iunie, 2022

Avocata lui Johnny Depp, Camille Vasquez, neagă că trăiește o poveste de dragoste cu actorul. Într-un interviu, Vasquez – care a fost unul dintre avocații ce l-au reprezentat pe Depp în procesul său pentru defăimare intentat fostei sale soții, Amber Heard -a reacționat la speculațiile fanilor care dau ca sigură relația ei cu starul filmului Pirații din Caraibe.

Vasquez spune că este dezamăgită că oamenii au considerat că interacțiunile ei cu Depp au fost în vreun fel „nepotrivite sau neprofesionale”.

„Îmi pasă foarte mult de clienții mei și, evident, am devenit apropiați. Dar când spun noi, mă refer la întreaga echipă și, desigur, asta îl include pe Johnny”, a spus Camille pentru People, adăugând că starul este prietenul  și clientul ei de patru ani și jumătate. „Este și o acuzație lipsită de etică.  Este regretabil și dezamăgitor, dar în același timp nu pot spune că am fost atât de surprinsă.

vas1 jpg

În sprijinul afirmațiilor ei, Vasquez a susținut că a avut o atitudine caldă față de Depp pentru că este columbiană.  „Ce vrei să spun? Îi îmbrățișez pe toți. Și nu mi-e rușine de asta”, a spus ea. „Acest bărbat se lupta pentru viața lui și mi-a frânt inima să-l văd zi de zi că trebuie să stea acolo și să asculte cele mai îngrozitoare acuzații care i se aduc”.

„Și dacă aș pot oferi un pic de mângâiere atunci bineînțeles că fac asta, fie că îl țin de mână, fie că îl anunț că suntem acolo și că vom lupta pentru el pentru că a meritat asta”.

vas2 jpg

Vasquez a spus că este „foarte fericită” în relația cu  iubitul ei, Edward Owen.

Avocata și-a câștigat rapid fani în timpul procesului de șase săptămâni cu Depp , care a câștigat 15 milioane de dolari. Vasquez a recunoscut că atenția obținută este puțin copleșitoare

„Dar dacă pot fi o inspirație pentru tinerele care doresc să meargă la facultatea de drept, să studieze și să muncească din greu, atunci a meritat totul”, a spus ea.



Recente pe Ok! Magazine

prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg