Mai elegantă ca oricând! Carmen Iohannis a avut un look impecabil în vizita din Coreea de Sud

22 aprilie, 2024

Preşedintele Klaus Iohannis și soția sa au plecat într-o vizită oficială de trei zile în Coreea de Sud.

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg

Nu am mai văzut-o de ceva timp în spațiul public pe Carmen Iohannis și ne bucurăm că și de această dată ne putem mândri cu apariția sa. De altfel, după vizita în țările africane, aceasta este și prima ieșire oficială în public, între timp Prima Doamnă putând fi văzută doar la slujba de Paște.

Și acum, ca și în precedenta deplasare, ea îl însoțește pe președintele Klaus Iohannis într-o vizită diplomatică oficială, de data aceasta în Orientul Îndepărtat, în Coreea de Sud. După cum au notat jurnaliștii de la diverse cotidiane, cuplul prezidențial s-a îmbarcat la Sibiu, chiar în orașul în care Carmen Iohannis continuă să locuiască și să predea elevilor săi de liceu, iar aeronava folosită este un Gulfstream G550, un avion privat operat de Global Jet Luxemburg, cu care cei doi au zburat și în Emiratele Arabe Unite (martie 2023) și în turneul african din Kenya, Tanzania, Capul Verde și Senegal (noiembrie 2023).

După un zbor de aproximativ 10 ore, avionul a aterizat la o bază aeriană din Seul, unde Klaus Iohannis și soția sa au fost întâmpinați de autoritățile sud-coreene. Apoi, au fost conduși la primul obiectiv de pe agenda vizitei lor, anume în zona demilitarizată - în contextul pericolului permanent reprezentat de Coreea de Nord - și la Cimitirul Național din Seul. 

Acolo, soții Iohannis și-au arătat respectul față de victimele căzute în timpul conflictului militar între nord și sud, Prima Doamnă optând pentru un outfit all-black realizat în atelierul Ellis by Eli Lăslean - un deux-pièces negru, cu sacou cu mâneci trei sferturi și fustă conică de lungime potrivită cu standardele de etichetă, din triplu voal și nasturi tip bijuterie, din cristale fumurii, cu adevărat un look impecabil pentru o asemenea ocazie.

Totodată, am remarcat și schimbarea nuanței părului, într-un frumos castaniu ce pare s-o întinerească pe Carmen Iohannis.

Pe agendă sunt trecute mai multe întâlniri interesante, precum cea cu președintele Yoon Suk-yeol, la Yongsan Office, cu premierul Han Duck-soo, vizita Galeriei Naționale de Artă și la complexul de producție Doosan Enerbility. Așteptăm să vedem ce ținute etalează Prima Doamnă și în celelalte ocazii.

FOTO: Administrația Prezidențială



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg