Mesajul Oanei Roman pentru fetiţa ei, după ce a avut o cădere la înmormântarea bunicii ei

5 martie, 2024

Zile grele pentru familia Roman, care tocmai a pierdut-o pe ilustra profesoară de limba arabă şi fosta soţie a primului premier român post-decembrist...

Oana Roman si fiica ei, Isabela   Instagram jpg

A trecut o săptămână de la înmormântarea celei care a fost Mioara Roman, dar ecourile emoţionale persistă atât pentru cele două fiice ale ei, Catinca Zilahy şi Oana Roman, dar şi pentru nepoatele Calina şi Isabela.

Cea mai afectată pare să fie, însă, fetiţa Oanei, care a trecut brusc de la bucuria vacanţei petrecute în Egipt, la mare şi la soare, la amarnica tristeţe a pierderii bunicii sale, a cărei veste mama sa a primit-o când nu se aflau în ţară.

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a impresionant pe toată lumea cu puterea și maturitatea sa la doar 10 ani. Fetița a stat lipită de sicriul cu trupul neînsuflețit al bunicii sale. Se pare că micuța și-ar fi dorit să fie alături de ea și tatăl ei, mai ales că acesta a locuit un timp împreună cu Mioara Roman, însă acesta nu i-a fost alături în cele mai grele clipe, fiind surprins alături de noua lui parteneră de viaţă.

Din păcate, impactul emoţional a fost atât de mare atât pentru Oana, cât şi pentru fiica ei, încât cele două au cerut ajutorul unui echipaj medical, imediat după înmormântare la adresa lor fiind văzută o maşină de salvare.

Mai multe pentru tine...

După ce şi-a mai revenit puţin, Oana Roman a avut puterea să posteze un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care i-au fost alături în aceste zile - în care o numea pe fiica sa "un copil minunat şi perfect, Isabela, minunea mea" - şi un colaj cu fotografii ale mamei sale, cu mesajul: "Te iubesc, mama! Să ai drum în Lumină!".

Duminică, însă, fiica Mioarei şi a lui Petre Roman, a revenit cu o postare foarte emoţionantă, dedicată fiicei sale: "Iubita mea minunata! Avem atâtea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat, atâtea zile de iubit! Îţi promit că viaţa noastră va fi frumoasă, îţi promit că voi alunga orice nor, voi dărâma orice zid, voi ocoli orice obstacol şi vom trăi frumos şi senin! Existenţa ta e ceea ce dă sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil! De acum doar noi două pe drumul vieții!".

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg