O relație riscantă? Fiicele lui Demi Moore sunt îngrijorate că Daniel Humm le folosește mama pentru faimă. Care este motivul

26 aprilie, 2022
demi92 jpg

 Demi Moore e mai fericită ca niciodată și se distrează cu noul ei iubit, Daniel Humm , dar o persoană din interior spune că cei apropiați sunt îngrijorați pentru actriță și au convingerea că va avea mult de suferit din cauza acestei legături.

Moore, în vârstă de 59 de ani, care a fost văzută pentru prima dată cu celebrul bucătar elvețian, în vârstă de 45 de ani, la Săptămâna Modei de la Paris, în martie, are convingerea că și-a găsit marea dragoste.„Se întâlnește cu el doar de câteva luni, dar ea crede că au un viitor împreună”, spune o persoană din interior. „Problema este că Daniel este cunoscut în cercurile din Manhattan pentru că este un jucător și, dacă ne uităm la istoria ei, acesta este ultimul lucru de care Demi are nevoie”.

Actrița, care a susținut în cartea din 2019, Inside Out , că fostul ei soț, Ashton Kutcher , în vârstă de 44 de ani, a înșelat-o de mai multe ori în timpul căsniciei lor de opt ani, are „în mod clar are o slăbiciune pentru bărbații mai tineri”.

În ciuda faptului că a găsit o nouă iubire, va exista întotdeauna o constantă în viața ei - relația ei cu fostul soț Bruce Willis.

În urma diagnosticului sfâșietor de afazie primit de actor, o sursă a dezvăluit că Moore „a fost unul dintre primii oameni care a aflat de starea lui Bruce”. „De la început, Demi a renunțat la tot pentru a-l ajuta. Ea a fost piatra lui de sprijin”. Cei doi s-au despărțit în 2000, dar au păstrat legătura. “Îl sună tot timpul, fie că îi vorbește de cel mai bun tratament, îi dă sfaturi pentru a rămâne pozitiv sau îi spune despre fetele lor”.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg