Relația cu Tori Spelling e doar o amintire? Dean McDermott iese cu fosta soție

27 mai, 2022
tori4 jpg

Dean McDermott a petrecut cu fosta sa soție, Mary Jo Eustace, pe fondul zvonurilor că el și actuala sa soție, Tori Spelling, se îndreaptă spre divorț.

McDermott a republicat un videoclip pe Instagram, distribuit inițial de fiul său, în vârstă de 23 de ani. Cei trei au ieșit împreună la Bottle Club Pub din San Francisco.

"UITE CINE E AIC! a spus Jack , încântat că își vede părinții împreună.

McDermott, în vârstă de 55 de ani, și Eustace, în vârstă de 60 de ani, au fost căsătoriți din 1993 până în 2006 și nu s-au înțeles întotdeauna după divorț, dar au dat pagina după ce s-au întâlnit la aniversarea de 21 de ani a lui Jack, fiul lor, în octombrie 2019.

O lună mai târziu, McDermott și Eustace au explicat în podcastul său „Daddy Issues” cum au depășit toate problemele și au construit o relație sănătoasă ca părinți.

„Nu am mai vorbit de peste trei ani”, a spus actorul. „Intrasem în această rutină. Ea îmi trimitea ceva sau eu îi trimiteam un mesaj , vorbeam urât unul cu celălalt. Și apoi, în cele din urmă am spus: „OK, m-am săturat. Te blochez!”

tori2 jpg

Eustace a remarcat, însă, că Spelling, în vârstă de 49 de ani, nu a făcut același gest.

„Ea nu m-a blocat. Îmi permite să-i trimit mesaje”, a spus actrița, adăugând că a descoperit-o pe actrița din „Beverly Hills, 90210” la un alt nivel la petrecerea de naștere a lui Jack din 2019.

„Primul lucru pe care l-a spus a fost: „Voi sta lângă tine”, și a făcut-o. Era pornită”, a mărturisit Eustace, care a detaliat cum s-a produs despărțirea de McDermott în cartea ei din 2009, „Divorce Sucks”. „Trei sau patru ore am petrecut de minune. Am avut conversații incredibile”.

McDermott și Spelling s-au cunoscut în 2005, s-au căsătorit în 2006 și acum au cinci copii: Liam, 15 ani, Stella, 13 ani, Hattie, 10 ani, Finn, 9 ani și Beau, 5 ani.

Aproape un deceniu cei doi au supraviețuit unui scandal de infidelitate, petrecut în 2013 , când Dean a înșelat-o pe actriță. Acum, cuplul se confruntă cu noi speculații despre separare, iar tot mai multe voci dau ca sigură despărțirea.

Zvonurile au început anul trecut când relația dintre McDermott și Spelling a trecut din nou prin momente grele.

În martie 2021, actrița a fost văzută fără verighetă și la scurt timp după aceea a recunoscut că ea și McDermott dorm în paturi separate.

Apoi, în octombrie anul trecut, Spelling a fost surprinsă în fața biroului unui avocat. Blonda avea câteva note pe care se vedea scris: „custodie”, „sprijin” și „bunuri” .

La rândul lui, McDermott a fost văzut de mai multe ori fără verighetă , pe care a pretins că a pierdut-o.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg