Secretul despre relația cu Ginger Alden pe care Elvis Presley l-a împărtășit înainte de moarte

24 noiembrie, 2022
elvis profi

Elvis Presley i-a spus unei rude apropiate adevărul despre relația cu Ginger Alden, pe când se aflau la Graceland, în camera Lisei Marie.

Elvis era un star uriaș, așa că niciodată nu a dus lipsă de femei frumoase care voiau să fie cu el. Regele prețuia fecioarele și a recunoscut că nu putea face dragoste cu o femeie care a născut. Cu toate acestea, dintre toate, doar trei i-au cotroboit prin suflet.

După ce a divorțat de singura sa soție, Priscilla Presley, în 1973, Linda Thompson a fost invitată să locuiască la Graceland cu el, ceea ce a și făcut timp de patru ani.

Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, ea a început să tânjească după o viață normală,  în afara reflectoarelor, așa că s-a despărțit amiabil de Elvis în jurul Crăciunului din 1976. În acea perioadă, artistul a început să se întâlnească cu Ginger Alden.  Ea avea 20 de ani, iar el 41.

Două luni mai târziu, Regele a cerut-o în căsătorie cu un diamant luat din inelul lui de scenă de 30.000 de dolari. Ce doi plănuiau să se căsătorească în ziua de Crăciun, în 1977. 

În ciuda faptului că Ginger simțea că și-a găsit „sufletul pereche” în relația lor „intensă”, căsătoria nu a fost niciodată menită să fie.

Pe 16 august 1977, după un joc de rachetball, ea și Elvis s-au îndreptat către dormitorul din Graceland. 

La un moment dat, Regele a luat o carte pentru a o citi pe toaletă, dar, câteva ore mai târziu, Ginger l-a găsit mort pe podea. Starul suferise un atac de cord care îi fusese fatal.

Dacă ar fi trăit, s-ar fi căsătorit cu Ginger sau s-ar fi părăsit-o și ar fi trecut la următoarea iubită? Se pare că solistul s-a confesat unei rude apropiate în care avea cu adevărat încredere.

Billy Smith este ultimul membru supraviețuitor al Memphis Mafia și vărul lui Elvis. Au crescut împreună și au împărțit multe.

Regele nu avea încredere în mulți oameni, dar cu el a purtat întotdeauna conversații lungi și obișnuia să îi mărturisească ce simte cu adevărat. Există chiar secrete pe care Billy spune că le știe despre vărul său și pe care nu le va dezvălui niciodată.

Cu toate acestea, ocazional aruncă bombe. Și într-un nou videoclip de pe canalul său de YouTube, Billy a vorbit deschis despre ce i-a mărturisit Elvis despre Ginger Alden cu câteva săptămâni înainte de moartea sa.

Elvis și Billy se aflau sus, în camera Lisei Marie, în vara lui 1977, când au discutat despre căsătoria cu Ginger, căruia solistul nu îi fusese credincios.

„Îmi place Ginger. O iubesc și vreau să fiu cu ea. Poate că o să ne căsătorim, dar nu acum. Atâta timp cât cariera mea merge ca acu. Există destul timp pentru asta. Nu spun că nu se va întâmpla, dar pur și simplu nu cred că se va întâmpla prea curând, pentru că prea mulți oameni contează pe mine.  Am multe obligații. Îmi plac concertele mele, mereu o să le fac. Atunci sunt cel mai fericit. Prima căsătorie a interferat cu multe dintre concertele mele. Simțeam că o trădez de multe ori pe Priscilla cu alte femei, și o fac și cu Ginger”.

Billy și soția sa, Jo, susțin că orice ar fi decis Elvis cu privire la Ginger, el nu a fost niciodată tipul care să iubească să fie căsătorit.

Ba mai mult, Regele îi spusese cu ceva timp în urmă vărului său: „N-ar fi trebuit să mă căsătoresc. Nu cred că voi mai merge vreodată pe acel drum”.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}