Valentina Pelinel își petrece vara la propriul hotel de pe litoralul românesc

6 iulie, 2022

Fostul manechin nu trebuie să-și facă griji pentru cazare la mare, pentru că are mereu asigurat un apartament chiar în propriul hotel din stațiunea Olimp.

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg

E știut faptul că, de când a devenit soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel a preluat frâiele câtorva dintre afacerile acestuia, cât el a fost după gratii. Atât ea, cât și Mihaela Borcea, prima soție a fostului investitor de la Dinamo, s-au ocupat ca business-urile familiei să continue să prospere și în lipsa capului familiei.

Așa se face că cele două femei din viața lui Cristi Borcea au lăsat deoparte orgoliile și au conlucrat la binele familiei, mai ales pentru că la mijloc sunt și moștenitorii lor: Patrick şi gemenii Angelo şi Melissa, născuți de Mihaela, și Milan și gemenele Indira și Rania, născuți de Valentina - pe lângă care afaceristul mai are alți trei copii.

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (16) Cristi Borcea copii fetele jpg

Cert e că una dintre afacerile familiei Borcea este un hotel din stațiunea Olimp, construit pe vremea comuniștilor chiar de-a lungul falezei, pe care Cristi Borcea l-a cumpărat și l-a modernizat. Un timp, de el s-a ocupat exclusiv Mihaela Borcea, care a fost și cu ideea denumirii lui cu inițialele celor trei copii ai săi.

De anul trecut, însă, s-a implicat și Valentina Pelinel în administrarea hotelului. Ba mai mult, odată cu reabilitarea lui Cristi Borcea, cuplul a vrut să-i dea un refresh și a investit în zona exterioară, refăcând atât locul de joacă pentru copii, cât și piscina sub forma unei infinity pool și decorând zona de relaxare pentru un plus de confort pentru turiști.

De-atunci, Valentina Pelinel este văzută adesea mergând cu copiii la Olimp și promovând complexul turistic, care beneficiază și de un restaurant cu program artistic. Ba chiar și-a invitat și prietenele, pe prezentatoarea TV Nasrin Ameri (devenită, între timp, și fina sa) și pe cunoscutul make-up artist Elena Ciftci, să facă parte din videoclipul de promovare.

FOTO: arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg