Victoria Principal și iubirile ei pierdute. Ce i-a cerut ultimul soț actriței din serialul "Dallas" ca să nu îi dezvăluie secretele

28 aprilie, 2022
patric9 jpg

Relația Victoriei Principal cu Harry Glassman a durat 21 de ani. În urma divorțului lor, actrița a pierdut o sumă considerabilă de bani, după ce acesta a amenințat că îi va dezvălui secretele. Află ce s-a întâmplat!

Victoria Principal este cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din serialul„Dallas”, unde a interpretat-o pe Pamela Barnes Erwing.

Pe lângă faptul că este o față obișnuită de la televizor, Victoria a fost percepută întotdeauna ca o femeie de viață care adoră distracția și se afișează  cu mulți bărbați. Ea a a avut idile cu nume mari precum Frank Sinatra, Lance Rentzel, Bernie Cornfeld, Mark Saginor și Charles Schmitt. 

În ciuda numărului de relații pe care le-a avut, vedeta a susținut odată că a avut doar câteva legături autentice.  „Probabil că am avut mai puține relații decât se știe, dar nimeni nu o să creadă vreodată”.

Din 1978, se crede că diva s-a iubit cu doar trei bărbați - primul ei soț, Chris Skinner, Andy Gibb și al doilea soț, Harry Glassman. Fiecare dintre aceste povești au fost  fost destul de interesante, dar cea mai lungă relație a Victoriei a fost cu cel de-al doilea soț. 

Actrița a ajuns pentru prima dată în fața altarului cu Chris Skinner în 1978. Chiar dacă acesta din urmă era mai tânăr cu șapte ani, a fost nevoie de doar trei întâlniri pentru ca cei doi să știe că vor să petreacă o viață întreagă împreună.

victoria8 jpg

Din păcate, uniunea lor s-a încheiat 20 de luni mai târziu, în 1980. S-a aflat că actrița lucra 75 de ore pe săptămână și asta a fost prea mult pentru Skinner. „Ne-am căsătorit chiar înainte de creșterea incredibilă a popularității serialului Dallas. A fost bine primul an, dar în cele din urmă și-a dat seama că își dorește o căsătorie mai tradițională, cu o femeie care să stea mai mult acasă”. Pe lângă programul încărcat al Victoriei, un alt motiv a fost infidelitatea lui Skinner. La scurt timp după divorțul ei de Skinner, a început o relație cu Andy Gibb, cel mai mic frate Bee Gees. Starul era mai tânăr decât actrița. Cu toate acestea, vârsta nu l-a împiedicat să-și facă cunoscute intențiile. Gibb se uita mereu la „Dallas” doar pentru a o vedea pe  Pamela și, într-o zi, a vrut să o întâlnească și fizic. 

Cântăreațul a fost invitat la „The John Davidson Show și a vorbit despre admirația lui pentru Principal, iar aceasta a venit pe neașteptate în emisiune. În cele din urmă, Gibb a primit numărul ei și, în curând, perechea a început să se întâlnească.

Deși se vedea cu Gibb, ea a mărturisit că nu a vrut să facă nimic care să discrediteze căsnicia ei anterioară. Așa că vedeta și Gibb au decis să aibă o relație discretă. „ Andrew și cu mine ne vom bucura de compania celuilalt pentru o vreme”, a menționat diva. Într-adevăr, cei doi s-au bucurat de compania celuilalt câțiva ani. Ba mai mult, au înregistrat chiar și o melodie împreună, „All I Have To Do Is Dream”. 

Cu toate acestea, era doar o chestiune de timp până ca relația lor să se încheie. Victoria a dezvăluit că despărțirea lor s-a datorat dependenței de droguri a lui Gibb. „I-am ceut să aleagă între mine și problemă”, a spus ea . 

După despărțire, Principal a explicat că presa a criticat-o. Au crezut că Gibb a devenit dependent din cauza despărțirii lor, dar ea a susținut că s-au despărțit din cauza dependenței lui. În plus, a mărturisit că, indiferent de acest episod, Gibb îi va fi veșnic drag.

În timp ce trecea prin „divorțul emoțional” de Gibb, Principal a găsit dragostea în brațele chirurgului plastician Harry Glassman. În timp ce își consolidau relația, chirurgul trecea printr-un divorț. 

victoria9 jpg

El și fosta lui soție, Jane, se certau pe o proprietate, dar și pe un inel pe care ea credea că Glassman l-a cumpărat pentru Victoria. Cu toate acestea, diva a jurat că așa ceva nu s-a întâmplat, adăugând că și-a cumpărat o bijuterie de ziua ei, când a împlinit 33 de ani. 

La timp, Glassman și-a finalizat divorțul și s-a putut concentra asupra relației sale cu actrița. Povestea mergea lin, iar ea dezvăluia că e nebună după Harry. „Dacă aș avea de gând să mă mărit, singurul bărbat din lume cu care m-aș căsători este Harry”, spunea ea.

Pamela din Dallas s-a căsătorit cu Glassman pe 23 iunie 1985. Din păcate, nu au avut copii. După un mariaj de aproape 21 de ani, Victoria Principal a cerut divorțul. În documentul depus pe 23 mai 2006, la Curtea superioară din Los Angeles, actrița a invocat ca motiv diferențele ireconciliabile.

Înainte de divorț, cei doi au ajuns la știri din cauza problemelor legate de violența domestică. În 2002, poliția a luat cu asalt casa lor din Los Angeles, după ce Victoria  a fost bătută de soțul ei și a suferit răni la ochi, buză, gât și obraz.

Chirurgul a fost  arestat și acuzat de vătămare corporală, dar, ulterior, a plătit 35.000 de lire sterline și a fost eliberat. Acuzațiile împotriva lui Glassman au fost abandonate, iar cei doi au insistat că uniunea lor este solidă. Mai târziu, chirurgul plastician a dat o declarație menționând că incidentul a avut loc din cauza problemelor pe care actrița le are cu alcoolul.

Deși s-au împăcat și au rămas împreună câțiva ani, cei doi nu au putut împiedica despărțirea. 

Ei și-au finalizat divorțul în decembrie 2008 și au fost de accord să împartă mai mult de 50 de milioane de dolari, în ciuda semnării unui acord prenupțial. Se spune că actrița a fost de acord să-i dea lui Glassman jumătate din averea ei, deoarece el a amenințat-o că va dezvălui secretul aspectului ei fără vârstă - operația estetică pe care chiar el i-a făcut-o

Pentru actriță, acesta ar fi fost un lucru groaznic, deoarece ea a susținut întotdeauna că și-a păstrat aspectul pentru că se îngrijește și are grijă ce mănâncă. Actrița i-a cumpărat tăcerea lui Glassman și secretul ei nu a fost dezvăluit.  De la divorț, actrița nu s-a recăsătorit și nu se știe dacă are vreo relație. Același lucru este valabil și pentru fostul ei soț, Glassman. 



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg