News

Vedetele au petrecut 1 iunie în parcul Miramagica din Herăstrău FOTO

Vedetele au petrecut 1 iunie în parcul Miramagica din Herăstrău FOTO camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Copiii celebrităţilor s-au distrat în parcul de distracţii din Herăstrău şi la concertul susţinut de Antonia.

Zeci de oameni au intrat în lumea magică a copilăriei şi, cu mic cu mare, au urcat în roata Miramagica, de unde au admirat Bucureştiul de la înălţime, au condus maşinuţele şi bărcuţele tamponabile, au sărit pe salteaua elastică, s-au plimbat cu trenuleţul Funny Express, au concurat la Derby, au simţit ce înseamnă să sfideze gravitaţia în turnul Spark şi, în premieră, s-au învârtit în noul racer Airbone Shot, în care te simţi ca într-o călătorie în spaţiu.

Printre aceştia, şi vedete cunoscute din showbiz, precum Şerban Copoţ, Alina Sorescu, Ela Crăciun, Oana Roman, Adina Halas, Vica Blochina, Andreea Perju, Andreea Runceanu şi Laura Lăzărescu (Amadeus), Irina Mohora, Paula Chirilă, Laura Lazăr, Anca Ciota sau Kinga Varga.

Cu toţii s-au aşezat apoi în faţa scenei din incinta parcului pentru a asista la un spectacol de dans al unor copii talentaţi şi apoi la un super concert Antonia.

Artista a revenit la Miramagica alături de băiatul ei, Dominic, cu care a fost prezent şi anul trecut la cea de-a doua aniversare a parcului. Dominic a urmărit spectacolul din culise pentru ca, la un moment dat, sa urce pe scenă şi să urce în braţele mamei sale, în timp ce aceasta interpeta o melodie.

Distracţia a durat toată seara la Miramagica. Vedetele au ales atracţiile potrivite vârstei copiilor lor. Oana Roman, Irina Mohora şi Kinga Varga s-au plimbat cu trenuleţul, Şerban Copoţ a ales bărcuţele pe apă, copiii Andreei Perju, ai Adinei Halas şi ai Elei Crăciun s-au urcat în turnul Spark, Vica Blochina, artistele de la Amadeus şi Alina Sorescu s-au urcat, alături de cei mici, în roata Miramagica, iar Paula Chirilă şi fiica ei au trăit senzaţii tari în Airbone Shot, învârtindu-se la viteze ameţitoare.

Modifică Setările