News

Vedetele s-au distrat alături de copiii lor la aniversarea parcului Miramagica FOTO

Vedetele s-au distrat alături de copiii lor la aniversarea parcului Miramagica FOTO camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Antonia, Alex Velea, Anda Adam şi multe alte vedete au petrecut o seară de neuitat, alături de copiii lor, în parcul Miramagica, sărbătorind doi ani de existenţă a celebrului loc de distracţii din Herăstrău. Antonia şi Alex Velea l-au dus pe Dominic în parcul Miramagica. Antonia şi Alex Velea au sosit la evenimentul aniversar alături de băiatul lor cel mare, Dominic.

Anda Adam şi soţul ei, Sorin, s-au jucat alături de fetiţa lor, Evelin, bucurându-se de atracţiile parcului de distracţii.

Ela Crăciun a fost însoţită de cei doi copii ai săi, Alesia şi Alex, precum şi de alţi 10 prieteni ai acestora.

Şerban Copoţ şi soţia lui, Ada, le-au oferit celor doi băieţi ai lor, Tedi şi Alexandru, momente de neuitat în atracţiile locului de joacă.

La fel au procedat cu copiii lor şi Bianca IoniţăKinga VargaSimona şi Rareş DragomirPatrizia PaglieriMarius EliseiVica Blochina, Andreea şi Laura de la Amadeus, Andreea Perju,  în timp ce DJ Wanda şi Sylvia au retrăit, la rândul lor, momentele copilăriei bucurându-se de toate atracţiile parcului.

Invitaţii au petrecut trei ore de neuitat, timp în care s-au urcat în marea roata Miramagica, de unde au admirat Bucureştiul de la înălţime, au condus maşinuţele şi bărcuţele tamponabile, au sărit pe salteaua elastică, s-au învârtit în caruselul Tornado, s-au plimbat cu trenuleţul Funny Express, au concurat la Derby si au simţit ce înseamnă să sfideze gravitaţia în turnul Spark.

Alex Velea a fost invitatul special al evenimentului şi a susţinut un concert care a inclus cele mai cunoscute piese ale sale. La finalul concertului, artistul a cântat “La Mulţi Ani”, timp în care pe scenă a fost adus tortul aniversar, format din 300 de acadele, pe care Alex le-a împărţit ulterior copiilor prezenţi la concert.

În parcul Miramagica, situat în parcul Herastrau, intrarea din Soseaua Nordului, copiii, dar şi cei mari, se pot distra în fiecare zi, bucurându-se de atracţiile speciale: roata Miramagica, turnul Spark, Derby, maşinutele tamponabile Bumper Cars, caruselul Tornado, zona de sărituri pe saltele Jump Jump, trenuleţul de poveste Train Express, precum şi bărcuţele tamponabile Bumper Boats.

Foto: Yolo Media

Modifică Setările