News

Vedetele s-au unit împotriva Melaniei Trump: „Da, îmi pasă! Ţie?“

Vedetele s-au unit împotriva Melaniei Trump: „Da, îmi pasă! Ţie?“

Gafa Melaniei Trump de zilele trecute, când în drumul ei spre un centru de reţinere a copiilor imigranţi a purtat o jachetă pe care scria „Mie chiar nu-mi pasă! Ţie?“, nu a rămas fără ecou în rândul celebrităţilor.

Primul care a atacat-o public pe soţia lui Donald Trump a fost Jim Carrey, care a potat pe Twitter o caricatură care o reprezenta pe Prima Doamnă a Statelor Unite. Au urmat apoi celebrităţi ca Amber Heard, Sia, Lena Dunham şi Mira Sorvino, mulţi fiind inspiraţi de jacheta purtată de Melania şi transformând mesajul în unul pozitiv: „Da, îmi pasă! Ţie?“.

Cea mai vehementă protestatară din rândul vedetelor s-a arătat Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp. Aceasta a plecat spre Tornillo, locul în care populaţia protestează sub sloganul „Să ţinem familiile unite“ împotriva deciziei lui Trump de a deporta imedait, fără proces, imigranţii ilegali. Odată ajunsă în mulţime, Amber s-a fotografiat purtând un tricou pe al cărui spate scria „Da, îmi pasă! Ţie?“, un atac direct la Melania Trump.

Protestele împotriva lui Donald Trump sunt susţinute de organizaţia Voto Latino, care este alături de copiii imigranţilor şi care obţine fonduri în special de la celebrităţile care nu îl au în graţie pe preşedinele american. Printre cei care donează bani către Voto Latino sunt Sia şi Lena Dunham.

Modifică Setările